İstanbul Müzik Haftası'nda fizy Müzik Ödülleri sahiplerini buldu

İstanbul Müzik Haftası kapsamında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleştirlen fizy Müzik Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gecenin sunuculuğu Burcu Esmersoy üstlendi.

Haberler 21.09.2018 - 14:08

  • 1
    İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenen fizy Müzik Ödülleri görkemli törenle sahiplerini buldu. “En İyi Erkek Sanatçı” kategorisinde ödülün sahibi Tarkan olurken, ödülü Tarkan adına DMC Genel Müdürü Samsun Demir kabul etti.
  • 2
    “En İyi Kadın Sanatçı” ödülünü Sezen Aksu adına basın danışmanı Sibel Algan, Zorlu PSM Genel Müdürü Murat Abbas’tan aldı.
  • 3
    “En İyi Çıkış Yapan Sanatçı” ve “En İyi Video Klip” kategorilerinde ödülleri Aleyna Tilki kucakladı. “Yalnız Çiçek” adlı şarkısının klibini kendisi yöneten genç Tilki, çifte mutluluk yaşadı ve “Ödüllü yönetmen oldum.” dedi. “En İyi Grup” kategorisinin kazananı Mor ve Ötesi’ne ödülleri, Fuat Güner tarafından verildi. “En İyi DJ” ödülü ise Mahmut Orhan’ın oldu.
  • 4
    “Dijital Platformlarda En Çok Arama Yapılan Sanatçı” kategorisinde ödül, Ahmet Kaya’nın oldu. Ödül, İzzet Öz tarafından Ahmet Kaya’nın anısına saygıyla eşi Gülten Kaya’ya takdim edildi.
  • 5
    “En İyi Grup” kategorisinin kazananı Mor ve Ötesi’ne ödülleri, Fuat Güner tarafından verildi. “En İyi DJ” ödülü ise Mahmut Orhan’ın oldu.
  • 6
    “Tüm Zamanların En İyi Grubu” kategorisinde ödülün sahibi, MFÖ oldu. Ödüllerini komedyen Kaan Sekban’dan alan efsane üçlü, uzun süre ayakta alkışlandı. Mazhar, Fuat ve Özkan, yaptıkları konuşmada tüm sevenlerine teşekkür ederek, “Sağlığımız yerinde olduğu müddetçe sizi MFÖ’süz bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız