Jay Z'den Beyonce itirafı: İlişkimiz doğrular üzerine kurulmadı

Beyonce ile evli olan rap şarkıcısı Jay Z, yeni albümü ‘4:44’te yer alan ve eşini aldattığı için ondan özür dilediği şarkısına klip çekti. Jay Z bu defa ilişkisiyle ilgili itiraflar içeren açıklamalar yaptı.

Haberler ntv.com.tr 11.07.2017 - 15:43

  • 1

    Son albümü ‘4:44’te yer alan bir şarkısıyla eşi Beyonce’ye sadakatsizliğini itiraf eden ABD’li rapçi Jay Z, aynı şarkı için yeni bir klip yayınladı.

  • 2

    Tam 11 dakika süren klip, Jay Z’nin kadınlarla olan ilişkileri ve Chris Rock, Will Smith, Kendrick Lamar, Chris Paul, Jesse Williams, Aziz Ansari, Mahershala Ali ve Meek Mill gibi ünlülerle yapılan röportajları içeriyor.

  • 3

    ‘Footnotes for 4:44’ (4:44’ün Dipnotları) olarak adlandırılan klipten sonra Jay Z yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

  • 4

    Beyonce ile olan evliliğiyle ilgili konuşan 47 yaşındaki rap şarkıcısı, “Bu benim hayatım. Yaşadığımız bu ilişkiyi birlikte inşa ettik. Fakat maalesef bu ilişki yüzde yüz doğrular üzerine kurulmadı. Bundan dolayı çatırdamaya başladı. Ve her şey halkın gözleri önünde yaşandı” dedi.

  • 5

    Jay Z, “Daha sonra ise şöyle bir konuma geldik: ‘Tamam haydi bunu yıkalım ve en baştan başlayalım.’ Bu, hayatımda yaptığım en zor şeydi” ifadesini kullandı.

  • 6

    Ünlü rap şarkıcısı, bir tatil sırasında karısı Beyonce’ye kendisini bırakmaması için yalvardığını hatırlayarak o anları şöyle anlattı: “Bana ne oluyor? Ben az önce ‘Lütfen gitme’ mi dedim? Bütün bunlar benim için çok yeni ve korkutucuydu.”

  • 7

    Yeni albümünün itiraflarla dolu olması hakkında konuşan Jay Z, “Bu ilişkiyi yürütmek için belli bir yol kat ettik. Bu albüm, sahte veya yalan olamazdı. Size huzursuz edici olmadığını söylemiyorum çünkü öyleydi. Ama yapılması gerekiyordu” dedi.

  • 8

    Jay Z’nin, müzikal olarak gerçekleştirdiği özür, albümün ilk şarkısı olan ‘Kill Jay-Z’ ile başlıyor. Bu şarkının sözlerinde Jay Z, dokuz yıllık eşi olan Beyonce’yi aldattığını kabul ediyor.

  • 9

    Şarkıda, “Özür dilerim, çocuğum olduğu için artık olayları bir kadın gözünden görebiliyorum” diyen Jay Z, kendisini “Eric Benét gibi davrandım ve senin gibi bir kadını kaybetmeyi göze aldım” sözleriyle Halle Berry’nin eski eşi Eric Benét ile karşılaştırıyor. Benét, Berry ile boşandıktan sonra evlilikleri boyunca başka kadınlarla ilişkileri olduğunu açıklamıştı.

  • 10

    Beş yaşındaki Blue Ivy ve geçen ay dünyaya gelen ikizleriyle birlikte üç çocuk babası olan Jay Z, daha önce de Amerika’da siyahi olmayı anlatan ‘Footnotes for The Story of O.J.’ (O.J’nin Hikayesi Dipnotları) adlı bir video yayınlamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız