Kate Middleton fotoğraf yarışmasını anlattı

Ulusal Portre Galerisi fotoğraf yarışması başlatan Kate Middleton, projesi ve karantina günleri hakkında konuştu. Ailesi ve kendisinin nasıl olduğunu anlatan Cambridge Düşesi, kendisi ve Prens William’ın çocuklarına evden eğitim verdiklerini dile getirdi. 

Haberler 12.05.2020 - 16:32

  • 1
    Kate Middleton, corona virüs salgını sırasında bir fotoğraf projesini başlatmak için İngiltere’deki ‘National Portrait Gallery’ ile bir araya geldi. Serginin yanı sıra çocukları hakkında konuşan Middleton, kendisi ve Prens William’ın çocuklarına evden eğitim verdiklerini söyledi.


  • 2
    Middleton, “Aileniz, kendiniz ve yaptıklarınız ile aynı deneyimi yaşadığınıza eminim. Evden eğitime bağlıyız. Gerçekten eşi benzeri olmayan bir zamandan geçiyoruz. Ama iyiyiz” dedi.


  • 3
    6 yaşındaki oğulları Prens George’un 5 yaşındaki kızları Prenses Charlotte’un ödevlerini yapmak istediğini söyleyen Middleton, “George çok üzülüyor çünkü Charlotte’un tüm projelerini yapmak istiyor. Örümcek sandviçler okuma yazma ödevlerinden çok daha havalı!” diye konuştu.


  • 4
    Hold Still projesini de anlatan Middleton, “Hepimiz inanılmaz hikayeler gördük ve duyduk bazıları gerçekten çok üzücü ama bazıları da çok neşelendirici. Umarım böyle bir proje sayesinde bu hikayelerden bazılarını sergileyebiliriz ve muhtemelen hepimizin deneyimlediği bir anı belgeleme ve paylaşma şansımız olur” dedi.


  • 5
    Fotoğraf projesi hakkında daha çok detay paylaşan Kensington Sarayı, “İngiltere’deki insanların #HoldStill2020 fotoğraf projesi ile bu zor zamanlarda çektikleri portrelerini paylaşmalarını istiyor. Bu proje üç ana temaya odaklanıyor: Yardımcılar ve Kahramanlar. Yeni Normaliniz. İyilik Eylemleri. Seçilen yüz portre duvarsız bir galeride sergilenecek—Ağustos’ta herkese açık olacak eşsiz bir dijital sergi. Fotoğraflarınızı #HoldStill etiketlerini kullanarak paylaşabilirsiniz”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız