Kate Middleton ve Prens William Game of Thrones yıldızından spoiler istedi

İki çocuğuyla birlikte Almanya gezisine çıkan Cambridge Düşesi Kate Middleton ve Prens William, Game of Thrones dizisinde Jaqen H'ghar karakterini canlandıran Tom Wlaschiha ile karşılaşınca dizi hakkında spoiler istedi.

Haberler 21.07.2017 - 13:26

  • 1

    Prens William ve Kate Middleton çifti, Polonya ile başlayan gezilerini Almanya ile sürdürdü. Çocukları Prens George ve Prenses Charlotte ile birlikte Berlin’e giden ve buradaki bir davette birçok oyuncuyla tanışan çift, doğallıklarıyla dikkat çekti.

  • 2

    Davetin en ilgi çekici kısımlarından biriyse, ünlü çiftin ‘Game of Thrones’ (Taht Oyunları) dizisinin oyuncusundan spoiler istemeleri oldu.

  • 3

    Kraliyet ailesine mensup çift, HBO’nun popüler dizisine olan ilgilerini ilk olarak nisan ayında dile getirmişti. Radyo 1’de DJ Scott Mills’e röportaj veren çift, diziyi abur cubur eşliğinde birlikte izlediklerini ve çok beğendiklerini söylemişti.

  • 4

    William ve Kate Middleton çifti, Game of Thrones’ta Jaqen H’ghar karakterini canlandıran Tom Wlaschiha ile dün gece Berlin’deki davette bir araya geldi.

  • 5

    Alman oyuncu Wlaschiha, çiftle tanıştıktan sonra, “Game of Thrones’u çok sevdiklerini ve bütün sezonlarını izlediklerini söylediler. Spoiler istediler fakat onlara anlatamayacağımı söyledim. Bu kadar uzun bir seriyi izlemeye zaman bulmalarına çok şaşırdım” dedi.

  • 6

    Çiftle tanışan ve Inglourious Bastards filmiyle bilinen Alman aktris Jana Pallaske ise, “Kate bana Berlin’i gerçekten çok beğendiğini söyledi. Sanırım buranın enerjisini sevdiler. Bu kadar zarif biriyle tanışmak harika. Aynı zamanda çok kibar ve muhteşem bir insan. Benim amacım da böyle olmak” yorumunda bulundu.

  • 7

    Kate Middleton, Alman tasarımcı Markus Lupfer tarafından dikilen kuş baskılı bir elbise giydi. Kombinini ise altın renkli bir kemer ve sandaletle tamamladı.

  • 8

    Balo salonunun konuk ilişkileri müdürü Nils Juergens, çifte etrafı göstererek 1913’te açılan salonda hala dans dersleri verildiğini belirtti.

  • 9

    Juergens, “Kate, William’a burada dans dersi almasını tavsiye ederek şaka yaptı ve ikisi de güldüler. Sonrasında burada bir sahnemiz de olduğunu belirttim ve William denemek istediğini söyledi” dedi.

    Juergens açıklamalarına, “Onlar buraya gelmeden önce çok gergindim fakat geldikleri an buzları erittiler. Çok iyi ve çok doğal insanlar” diyerek devam etti.

  • 10

    Daha önce ABD’nin eski başkanı Barack Obama, inisiyatif kullanarak Game Of Thrones’un 6. sezonunu daha yayına girmeden önce izlemişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız