Kraliyetin Prens Philip senaryosu

Hastaneye kaldırılan 99 yaşındaki Prens Philip için endişeli bekleyiş sürüyor. Son açıklamada enfeksiyon kaptığı açıklanan Prens Philip'ten kötü haber gelmesi halinde kraliyet olası durumları planladı. 

Haberler 24.02.2021 - 17:46

  • 1
    Kraliçe 2. Elizabeth'in eşi Prens Philip'in hastanede olması nedeniyle İngiliz Kraliyet Ailesi endişeli bir bekleyişin içine girdi.


  • 2
    Geçen hafta Buckingham Sarayı'nın doktorları tarafından hastaneye yönlendirilen 99 yaşındaki Prens Philip ailenin son açıklamasına göre enfeksiyon kaptı.


  • 3
    Kral Edward VII Hastanesi'nde tedavi altında bulunan Dük'ü ziyaret eden büyük çocuğu Prens Charles'ın çıkıştaki üzgün hali de hastanede olup bitenler hakkındaki endişeleri artırdı.


  • 4
    Kraliyet Prens Philip'in kötü senaryodaki ölümü halinde izlenecek yol haritasını belirlendi.Operasyon Fort Bridge adı verilen plana göne Prens Philip'in ölümü halinde yapılacak her şey detaylı olarak belirlenmiş durumda.


  • 5
    Prens Philip hayata veda ederse haber, Buckingham Sarayı tarafından ilk olarak resmi yayın kuruluşu BBC'ye verilecek. Eğer ölüm gece yarısından sonra olursa haberin duyurulması için bir sonraki gün sabah saat 08.00 olması beklenecek. Aksi halde Prens Philip hayata veda ettikten çok kısa bir süre sonra duyuru yapılacak.


  • 6
    Prens Philip hayata veda ederse, haberi ekranda duyuracak olan spikerlerin de gelişmeleri olay yerinden bildiren muhabirlerin de siyah giymesi gerekiyor. Philip'in ölümü halinde tüm ülkede ulusal yas da ilan edilecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız