Magazin Turu (4 Ocak 2018)

Kaan Tangöze'den Gonca Vuslateri'ye Emre Altuğ'dan Gülben Ergen'e hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...

Haberler ntv.com.tr 04.01.2018 - 10:35

  • 1

    KRİZ MASAYA YATIRILDI (BARIŞ YEMEĞİ)

    İlişkilerinde ciddi bir kriz yaşadıkları ve ayrılacakları öne sürülen Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural, önceki akşam yemekte bir araya geldi.

    Ural’ın Tangöze’nin eski eşi Seçkin Piriler’le yaşadığı polemikler nedeniyle yıprandığı gündeme gelen ilişki önceki gece masaya yatırıldı. Tangöze ve Ural, sorunlarını çözmek için Beyoğlu-Şişhane’deki bir restoranda buluştu.

    Ural’ın, Kaan Tangöze ile konuşurken zaman zaman duygulandığı ve gözlerinin dolduğu fark edildi. Gecenin sonunda çift mekandan el ele çıktı.
  • 2

    CENTİLMEN EŞ

    Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Oğuz Çetin, önceki gün eşiyle Akmerkez’deydi.

    Eski futbolcu, eşi mağazaları gezip alışveriş yaparken elinden çantasını alıp koridora çıktı. Melike Çetin alışverişteyken, omuzunda çantayla dışarıda dolaştı.
  • 3

    BABA-OĞUL ALIŞVERİŞTE

    Emre Altuğ, önceki gün oğlu Kuzey ile Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektife yansıdı.

    mutfak alışverişi yapan ünlü şarkıcı, daha sonra çocuklarına oyuncak mağazasından hediye aldı. Altuğ yeni yıl mesajı vermeyi de ihmal etmedi: “Yeni yılda her şey herkesin gönlünce olsun, sağlıklı ve huzurlu bir yıl olması dileğiyle...”
  • 4

    "TATİL MUHTEŞEMDİ"

    Gonca Vuslateri, eşi Edip Burak Ertoğan’la önceki gün Atatürk Havaalanı’nda görüntülendi.

    Yılbaşı tatili için gittikleri Londra’dan döndüklerini belirten ünlü oyuncu, “Tatilimiz muhteşemdi” dedi.
  • 5

    GENİŞ AİLE

    Alişan, önceki gün sevgilisi Buse Varol ve yakın arkadaşı Ece Erken’le Zorlu Center’daydı.

    Erken’in oğlu Eymen ile Alişan’ın yeğenlerinin de olduğu kalabalık grup, ilk olarak AVM içindeki Funloft eğlence merkezine girdi. Ardından yemek için Parle’ye geçen grup, oradan ayrılmadan önce çocuklara balon aldı.
  • 6

    SERTAB İLE ARAMIZDA SORUN YOK

    Fatma Turgut, doğum gününü önceki gece Asmalımescit’teki Babalık adlı restoranda kutladı.

    Mekan çıkışı röportaj veren şarkıcı, muhabirlerin “Demir Demirkan ile albüm çalışması yaptığınız için Sertab Erener ile aranız açıldığı iddia ediliyor. Neler söyleyeceksiniz” sorusunu “Sertab ile aramda bir sorun yok. Hatta bugün bana mesaj atarak, doğum günümü kutladı. Sürekli görüşüyoruz” diye yanıtladı.
  • 7

    "ZAMANI GELİNCE OLUR"

    Hande Subaşı, annesi Şaziye Alptekin’le Akmerkez’de bir mağaza çıkışı görüntülendi.

    Utangaç tavırlar sergileyen ünlü oyuncu, “Altuğ Leblebici’yle evlilik düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Şu an güzel bir ilişkimiz var, zamanı gelince olur” cevabını verdi.
  • 8

    "HUYSUZ NAZ YAPIYOR"

    Gülben Ergen, Bebek’te pilates salonundan çıkarken görüntülendi.

    Yılbaşı akşamı Huysuz Virjin’le ekranda olan şarkıcı, “İzleyemedim, sahnedeydim. Birlikte tekrar program yapmayı isterim. Onu çok seviyorum ama biraz naz yapıyor. Bu hafta evine ziyarete gideceğim” dedi.
  • 9

    "BANA ÇOK İYİ GELDİ”

    Bensu Soral, sevgilisi Hakan Baş’la yeni yıl tatili için gittikleri Avusturya dönüşü, Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi.

    Ünlü oyuncu, “Gittiğimiz tatilden çok keyif aldım, eğlendim. Bu arada Hakan’a bir kez daha aşık oldum. Bana çok iyi geldi” şeklinde konuştu.
  • 10

    ‘AYRI PROJELERDE OLACAĞIZ’

    Engin Hepileri-Beyza Şekerci çifti, Etiler’de objektiflere takıldı.

    Oyuncu eşler, “Farklı projelerde olacağız çünkü dizi temposundan birbirimizi göremiyoruz” dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız