Magazin ve sanat turu (14 Ekim 2020)  

14 Ekim 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 14.10.2020 - 17:28

  • 1

    Bella Hadid usta oyuncunun torunuyla birlikte iddiası

    ABD'li model Bella Hadid'in usta oyuncu Jack Nicholson'ın torunu Duke Nicholson ile yeni birlikteliğe yelken açtığı iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Cristiano Ronaldo'nun karantina günlüğü

    Covid-19 testi pozitif çıkan Cristiano Ronaldo, karantinada tekbaşına. Ancak yalnızlığını sevgilisi ve çocuklarıyla yaptığı görüntülü konuşmalar sayesinde azaltıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Mesut Özil'den Azerbaycan paylaşımı

    Futbol kariyerine İngiltere'de devam eden Mesut Özil, Azerbaycan'a destek mesajı yayınladı.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Alişan ile Buse Varol bebeklerinin ismini açıkladı

    Alişan ile Buse Varol doğacak bebeklerinin ismini canlı yayında açıkladı. Çift bebeklerine Eliz ismini verecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Gal Gadot'un canlandıracağı Kleopatra siyahi olmalı polemiği

    Hollywood’ta siyah oyunculara daha az rol verildiğine dair eleştiriler bu kez Gal Gadot’un Kleopatra’yı canlandıracağı filmde gündeme geldi. Tarihi gerçeği bilmeyen pek çok kişi Yunan Kleopatra’yı siyah sanınca ortalık karıştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Billie Eilish: Dansı bırakmak beni depresyona sürükledi

    Grammy'de en büyük dört ödülü birden kazanan ilk kadın ve en genç şarkıcı olarak tarihe geçen, James Bond filminin müziğine imza atan en genç şarkıcı olan Billie Eilish 13 yaşındayken dansı bırakmak zorunda kaldığı için depresyona sürüklendiğini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Angelina Jolie'den çocuk hakları kitabı

    Angelina Jolie ve çocuk hakları avukatı Geraldine Van Bueren Uluslararası Af Örgütü ile iş birliği içinde çocuk hakları kitabı yazıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Orlando Bloom'un eski eşi Miranda Kerr'den şimdiki nişanlısı Katy Perry'ye mesaj: Seni seviyorum

    Yeni anne Katy Perry, emzirme döneminde olmasıyla ilgili esprili bir sosyal medya paylaşımı yapınca, ona destek mesajı, Orlando Bloom'un eski eşi Miranda Kerr'den geldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Tom Cruise'lu Görevimiz Tehlike 7 setinden yeni kareler

    Norveç'in ardından İtalya'nın Roma kentinde çekimleri devam eden Tom Cruise'un başrolde yer aldığı Mission: Impossible 7 (Görevimiz Tehlike 7) filminin setinden yeni kareler yayınlandı.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Blue Ivy Carter anneannesine Cadılar Günü makyajı yaptı

    Jay Z ve Beyonce'nin 8 yaşındaki kızları Blue Ivy Carter, anneannesi Tina Lawson’a yaptığı Cadılar Günü makyajı ile gündemde.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    Simpsonlar (The Simpsons) Donald Trump'a oy vermemek için 50 neden sıraladı

    ABD'nin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar'ın (The Simpsons) bazı gerçek olayları önceden tahmin etmesi, diziyi hayranlarının gözünde özel kılıyor. Daha önce corona virüs, facetime, akıllı saat, Yunanistan'ın borç temerrüdü ve kripto parayı bilen dizi bu sefer ABD Başkanı adayı Donald Trump'a oy vermemek için 50 neden sıraladığı özel bölümüyle gündemde.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Dominic West'ten aldatma fotoğrafları sonrası açıklama

    The Affair dizisindeki aldatan erkek rolünü gerçek hayata taşıdığı konuşulan Dominic West, rol arkadaşıyla yakınlaşma fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından karısı Catherine FitzGerald ile neler yaşadı, birlikte hangi kararı aldılar? İşte aldatma fotoğrafları sonrası yaşananlar ve çiftin "Hala birlikteyiz" mesajı...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Amos Antik Kenti'nde 2 bin 200 yıllık tarih gün yüzüne çıkacak

    Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Turunç Mahallesi'nde bulunan Karia uygarlığının başkenti 2 bin 200 yıllık Amos Antik Kenti'nin yeniden gün yüzüne çıkarılması için çalışmalara hız verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Offset'in kızı Kulture için aldığı oto koltuğuna görgüsüzlük eleştirisi

    Offset'in boşanmak üzere olduğu eşi Card B ile birlikteliğinden olan iki yaşındaki kızı Kulture için aldığı 8 bin dolarlık araba koltuğunu sosyal medyada paylaşması 'görgüsüzlük' eleştirilerine yol açtı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Babil 16. yeni bölüm fotoğrafları

    Babil'in 16 Ekim Cuma günü Star TV'de ekrana gelecek yeni bölümünde ipler iyice geriliyor. Deniz ile arasına giren herkesi karşısına alan İrfan, Süleyman ve Egemen’e bir kez daha meydan okuyor. İşte Babil'in 16. bölüm fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Murat Dalkılıç podyumda

    Galataport İstanbul’un mekan sponsorluğunda dijital olarak gerçekleştirilen Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 15. sezonunda ikinci günde de defileler düzenlendi. Tasarımcı Emre Erdemoğlu'nun defilesinde şarkıcı Murat Dalkılıç da podyumda boy gösterdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Gör-İşit sistemi ile engelsiz kütüphane hizmeti başladı

    Bilgiye kolay erişimi sağlayacak her türlü yeniliği bünyesinde barındıran il halk kütüphanelerinde “Gör-İşit” sistemine geçildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Burçin Terzioğlu'nun tacize karşı 'Susmuyoruz' konuşması ile Menajerimi Ara sosyal medyayı salladı

    Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara, dün gece sosyal medyanın gündemine oturdu. Yayınlanan önizleme sahnesinde Burçin Terzioğlu’nun kadınlara yönelik tacize karşı ‘Susmuyoruz’ konuşması gün boyu çok konuşulurken, dizi yayın boyunca sosyal medyada binlerce övgü toplayarak ilk sıralara yükseldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Göbeklitepe'de 2021 yılında ziyaretçi rekoru hedefi

    Şanlıurfa'da 12 bin yıllık geçmişiyle "tarihin sıfır noktası" olarak nitelendirilen ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Göbeklitepe'nin normalleşme süreci sonrası ziyarete açılmasının ardından giderek artan misafir sayısı 2021 yılı için umut oldu. Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürü Aydın Aslan, "2020 yılında pandemi dolayısıyla istediğimiz sayılara ulaşmamız mümkün olmadı ancak 2021 yılının 2019 yılından çok daha iyi olacağıyla ilgili göstergelerimiz mevcut. Gerek konaklama rezervasyonları gerekse de seyahat acentelerinin bölgedeki incelemelerinden dolayı 2021 yılının rekor olacağını düşünüyoruz" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Antalya Devlet Opera ve Balesi'nden maskeli konser

    Antalya Devlet Opera ve Balesi, opera ve operet severleri Seslerin Büyüsü'nde buluşturdu. Sanatçılar, sahneye maskeli çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Two and a Half Men dizisi yıldızı Conchata Ferrell hayatını kaybetti

    Two and a Half Men dizisi ve Mystic Pizza filmiyle tanınan ünlü yıldız Conchata Ferrell 77 yaşıda hayata veda etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    Galata Kulesi'ne 1 haftada 15 bin ziyaretçi

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un, restorasyonun ardından geçen hafta açılışını yaptığı tarihi Galata Kulesi'ni 1 haftada 15 bin 685 kişi ziyaret etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    Tarihi Cihanoğlu Külliyesi'nin duvarlarına yazı yazılmasına tepki

    Aydın'ın Efeler ilçesindeki 264 yıllık tarihi geçmişe sahip Cihanoğlu Külliyesi'nin duvarlarına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sprey boyayla yazılan yazılar tepki çekti. Tarihi külliyenin duvarlarına yazı yazılmasının tarihe yapılan saygısızlık olduğunu belirten vatandaşlar, yetkililerden önlem alınmasını istedi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 24

    Hayranları doğum gününde Engin Akyürek adına UNICEF’e bağış yaptı

    Star’ın sevilen dizisi Sefirin Kızı’nın başrol oyuncusu Engin Akyürek, hayranlarının sürpriz doğum günü kutlamasıyla büyük mutluluk yaşadı. Engin Akyürek adına UNICEF’e bağışta bulunan hayranlar, hem milyonlarca çocuğu hem de hayranı oldukları ünlü oyuncuyu sevindirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 25

    Yapı Kredi bomontiada ve Craft Tiyatro'dan yeni sahne

    Yapı Kredi bomontiada ve Craft, tiyatroseverlere yeni bir buluşma noktası ve atölye alanı sunmak için bir araya geliyor. İşbirliği kapsamında Craft’ın İstanbul Avrupa Yakası’ndaki sahnesi olarak konumlandırılan Yapı Kredi bomontiada’da, Atölye Craft da oyuncu ve oyuncu adaylarına yönelik bir çalışma alanı sunacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 26

    Mad Max: Fury Road'da Charlize Theron'un yerine Anya Taylor-Joy

    Aksiyon filmi Mad Max evreninde geçecek Furiosa karakterinin gençliğine odaklanan Mad Max: Fury Roar kadrosu belli oldu. Daha önce Charlize Theron canlandırdığı Furiosa'nın gençliğini Anya Taylor-Joy canlandıracak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 27

    Deva Cassel annesi Monica Bellucci'nin izinde

    Dünyaca ünlü İtalyan oyuncu Monica Bellucci, yerini yavaş yavaş kızına bırakmaya başlıyor. Kızı Deva da tıpkı kendisi gibi model olarak kariyerine başlayan Bellucci, duyduğu mutluluğu sosyal medya sayfasından ilan etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 28

    Daire fiyatına tesbih koleksiyonu

    Denizli’de babasının tesbih koleksiyon merakını devam ettiren müzisyen Efe Güngör, 100 bin TL değerinde tesbih koleksiyonu satın aldı. Koleksiyon içerisinde bir birinden değerli taşlardan oluşan toplam 30 farklı tesbih bulunuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 29

    İyi Günde Kötü Günde 6. yeni bölüm fragmanı

    Başrollerinde Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen'ın yer aldığı Star'ın yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'nin 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 30

    Salgına rağmen Avrupa’da İki Gözüm Ahmet filmine yoğun ilgi

    Ahmet Kaya’nın hayatını anlatan  İki Gözüm Ahmet filmi, sanatçının varislerinin "ihtiyati tedbir" kararı aldırması ve ardından Yüksek Mahkeme'nin tedbir kararını kaldırması süreçlerinde Türkiye'den önce Avrupa'da gösterime girdi. Filmin dağıtımcısı Ali Fidan, salgına rağmen filme yoğun ilginin olduğunu belirtti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    John Travolta'dan Kelly Preston paylaşımı

    İtalyan kökenli Amerikalı oyuncu John Travolta, temmuz ayında kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybedern eşi Kelly Preston'ı doğum gününde unutmadı. Travolta, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, gönderisine "Mutlu yıllar balım" notunu düştü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 32

    Kevin Costner'ın Gitmesine İzin Ver (Let Him Go) filminden fragman

    Kevin Costner'ın Diane Lane ile başrolleri paylaştığı uç, gerilim ve dram türündeki Gitmesine İzin Ver'den (Let Him Go) yeni fragman paylaşıldı. Larry Watson'ın kitabından uyarlanan film, tehlikeli bir ailenin yanında yaşayan torunlarının peşine düşen çifti konu alıyor. Oğullarını kaybeden çift, Montana’daki çiftliklerinden ayrılarak Dakota eyaletlerinde medeniyetten uzakta yaşayan tehlikeli bir aileyle birlikte kalan genç torunlarını kurtarmaya karar verir. Ailenin yanına varan çift, tehlikeli ailenin torunlarını serbest bırakma gibi bir niyeti olmadığını çok geçmeden anlar. Kadrosunda ayrıca Lesley Manville, Kayli Carter, Booboo Stewart, Jeffrey Donovan gibi isimlerin bulunduğu film, 6 Kasım'da vizyona giriyor.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 33

    Van'da ızgara planlı antik kent gün yüzüne çıkarılıyor

    Van'ın Erciş ilçesindeki Zernaki Tepe'de ızgara planlı tarihi kent kalıntısının bulunduğu alanda kurtarma kazısı çalışmalarının başlatılması için inceleme yapıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 34

    Menajerimi Ara 9. yeni bölüm fragmanı

    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız