Magazin ve sanat turu (14 Ocak 2021)

14 Ocak 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 14.01.2021 - 17:49

  • 1

    Brezilya'da yapılan balmumu heykeller sosyal medyada alay konusu oldu

    Brezilya'da sanatçı ve girişimci Arlindo Armacollo tarafından yıllar önce yapılan balmumu heykeller sosyal medyada paylaşılınca alay konusu oldu. Lady Diana, Marilyn Monroe, Kraliçe Elizabeth, Michael Jackson heykelleri gerçeklerine benzemediği için eleştirildi. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Pandemide fenomen tartışması

    Sosyal medya fenomenlerinin, corona virüs kısıtlamalarına rağmen Dubai'den yaptıkları paylaşımlar tartışma yarattı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Hadise corona virüs sürecini anlattı: Anksiyete oldum

    Corona virüsü atlatan isimler arasında olan Hadise, hastalık süreci hakkında konuştu. Tek başına kaldığını aktaran Hadise, "Endişeden anksiyete oldum. Corona virüsü atlattım. Ama anksiyete kaldı" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Maskesiz girdiği eczaneden kovulan Bruce Willis özür diledi

    Maskesiz girdiği eczaneden dışarı çıkarılan ünlü yıldız Bruce Willis, sokakta maskesiz dolaşma kararından dolayı pişman olduğunu söyleyerek özür diledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    İbo Show 10. bölüm fotoğrafları: Haluk Levent, Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan ve Ender Balkır konuk oluyor

    Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show'un 10. bölüm fotoğrafları yayınlandı. Yeni bölüme Haluk Levent, Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan ve Ender Balkır konuk oluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Mert Alaş Hailey Bieber ve Kendall Jenner'ı fotoğrafladı: Deniz kızı modası

    Dünyaca ünlü yıldızlarla yaptığı çalışmalarla adını duyuran Mert Alaş, yeni bir çalışmaya imza attı. Alaş, moda devi Versace için başta Hailey Bieber ve Kendall Jenner olmak üzere ünlü modelleri objektifine aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Can Yaman ve Diletta Leotta aşkının yeni ayrıntıları ortaya çıktı

    Reklam çekimi için gittiği İtalya'da aşkı bulan Can Yaman'ın, spor spikeri Diletta Leotta ile sarmaş dolaş pozlarını yayınlayan İtalyan Chi Dergisi, ilişkinin ayrıntılarını da sayfalarına taşıdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Kardashian- Jenner ailesi, kamera arkası ekip için 300 bin dolar harcadı


    Ailece görev aldıkları Keeping Up With The Kardashians adlı programı bitiren Kardashian- Jenner ailesi, kamera arkası ekip için kesenin ağzını açtı. Aile, kendilerine dudak uçuklatan servet, dünya çapında şöhret kazandıran ve 20 sezon süren reality şovun son bölümünün çekilmesinin ardından kamera arkası ekibe jest yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Gazeteci ve yazar Sevim Gözay hayatını kaybetti

    Gazeteci ve yazar Sevim Gözay bir süredir mücadele ettiği lenf kanserine yenik düştü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Donald Trump'ın Evde Tek Başına 2 filmine zorla girdiği ortaya çıktı

    Evde Tek Başına 2'nin görüntü yönetmeni Julio Macat, Donald Trump'ın filmin çekimleri sırasında kadraja zorla girdiğini ifade etti. Macat, Trump'ın bu talebi için "Tabii ki evet dedik çünkü onun otelinde çekim yapıyorduk" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Yeşilçam'ın iyi kalpli tontonu Nubar Terziyan anılıyor

    Yeşilçam'da rol aldığı filmlerde canlandırdığı iyi kalpli karakterler ve gülümseyen yüzüyle hafızalara kazınan usta oyuncu Nubar Terziyan, vefatının üzerinden 27 yıl geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12
    Kayseri ile Afyon'un sucuk- pastırma rekabeti, Avrupa'ya taşındı

    Türkiye'nin ilk coğrafi işaretli ürünlerinden Kayseri sucuğu ve pastırması ile Afyon sucuğu ve pastırması arasındaki yarış, Avrupa'ya taşındı. Türk Patent ve Marka Kurumu'ndan coğrafi işaret tescili alan iki il, bu ürünler için Avrupa Komisyonu'na yaptığı Korumalı Coğrafi İşaret başvuru sonuçlarını bekliyor

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 13

    Kraliçe Elizabeth'in kuzeni tacizden yargılanıyor

    İngiltere Kraliçesi’nin kuzeni, Glamis Kalesi’nde misafir olan bir kadına cinsel saldırıda bulunmaktan yargılanıyor. Kadının 20 dakikalık mücadeleyle elinden kurtulduğu “kuzen” 5 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya bulunuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Meryem Uzerli bebeğinin yüzünü gösterdi

    İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Meryem Uzerli, bebeğini yüzü görünen fotoğrafını ilk kez yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    2021 Altın Küre Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu tahminleri

    Sinema ve eğlence dergisi Variety, sezon dizilerinden, 2021 Altın Küre Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alabilecek isimleri tahmin etti. Oscar’ın habercisi olarak görülen Altın Küre Ödülleri, bu yıl 28 Şubat’ta yapılacak. İşte 78. Altın Küre Ödülleri Drama Dalında En İyi Kadın Oyuncu tahminleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Ünlü milyarder Aminov’un malikanesinde soygun

    Rus milyarder Vyacheslav Aminov’un başkent Moskova yakınlarında bulunan malikanesindeki gizli odadan 600 bin dolar nakit para ve 100 bin dolar değerinde mücevher çalındı. Aminov’un bu sırada Maldivler’de tatilde olduğu ifade edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    MasterChef Güzide yeni evinin kapılarını açtı

    MasterChef Türkiye 2019'da üçüncü olan ve daha önce 7 milyon TL'lik villasıyla gündem olan Güzide Mertcan, yeni evinin kapılarını açtı. YouTube hesabından açıklama yapan MasterChef Güzide, "Sizlere eski büyük evimi sattıktan sonra, satın alarak tadilatını yaptırdığım yeni evimi göstermek istedim" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Metallica’yı dünyaya duyuran Marsha Zazula hayatını kaybetti

    1983 yılında eşi Jonny Zazula ile beraber kurdukları Megaforce Records plak şirketi Metallica gibi bir çok grubun tanınmasına katkı sağlayan Marsha Zazula hayatını kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Rafet El Roman hayranına 'Sesin kötü' dedi, başı derde girdi

    Şarkıcı Rafet El Roman, hayranına “Sesin kötü” deyince, kızın sevgilisi tarafından tehdit edildi. El Roman’ın telefon numarasını sevgilisiyle paylaşan genç kıza kişisel verileri yaymak suçundan dava açıldı. Sevgilinin de 4 yıla kadar hapsi isteniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Shakira 145 şarkısının haklarını sattı

    Shakira, salgında konser geliri bittiği için şarkılarının haklarını yatırım şirketine satan sanatçılar kervanına katıldı. Ünlü pop yıldızı, 145 şarkılık müzik kataloğunu müzik yatırım şirketine sattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Menajerimi Ara 21. yeni bölüm fragmanı


    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 22

    Kedisini yakan şarkıcı Azealia Banks'e tepki

    Şarkıcı Azealia Banks, taşınacağı için ölen kedisini evinin bahçesindeki mezardan çıkardı, ceset kalıntılarını tencerede yaktı. Ünlü şarkıcının bu hareketi tepkilere neden oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Sol Yanım 7. yeni bölüm 2. fragmanı

    Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım'ın 7. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 24
  • 25

    Dijital Sahne’de Öykü Karayel ve Selahattin Paşalı'dan 'Martı'

    Tiyatronun kültleşen eserlerinin günümüz perspektifinden yorumlandığı kesitleri seyirciyle buluşturan Dijital Sahne, Martı ile bu akşam Zorlu PSM YouTube kanalında. Rus yazar Anton Çehov’un en çok sahnelenen eseri Martı’nın başrollerinde Öykü Karayel ve Selahattin Paşalı yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Ray Fisher'dan (Cyborg) DC ayrılığıyla ilgili yeni açıklama


    Justice League'de Cyborg karakterine hayat veren Ray Fisher, DC evreninden ayrılmasıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Yüzüklerin Efendisi dizisinin özeti sızdırıldı

    Merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisinin resmi özeti sızdırıldı. Konu hakkında dizinin yapımcılarından henüz bir açıklama gelmezken senaryodan ayrıntılar hayranlar tarafından tartışılmaya başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Balkondan inşaatı izleyen vatandaş tarihi eseri fark etti

    Bursa'da, evinde çalışan bir vatandaş, balkonundan izlediği inşaat alanındaki kazı çalışma alanında fark ettiği moloz yığını arasındaki erken Roma dönemine ait olduğu sanılan mezar stelini çıkarıp yetkililere teslim etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    200 yıllık Kertil Tekke çeşmesinin
    musluklarını bile çaldılar, şimdi koruma altında

    Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan tarihi Kertil Tekke çeşmesi yaklaşık 200 yıldır durmadan akıyor. Tarihi çeşme eskiden sık sık definecilerin talanına uğruyordu, muslukları bile çalınmıştı. Ancak mermerle kaplanmasının ardından defineciler çeşmeden uzaklaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Sabancı Vakfı’nın 5. Kısa Film Yarışması'nın kazananları belli oldu

    Sabancı Vakfı’nın “Kısa Film Uzun Etki” sloganıyla bu sene beşincisini düzenlediği Kısa Film Yarışması’nın kazananları belli oldu. “Değişen İklimler, Değişen Hayatlar” temasıyla bu yıl ilk kez online düzenlenen yarışmanın kazananları, Jüri üyeleri ve yarışmacıların online bağlandığı, pek çok sanatseverin Sabancı Vakfı YouTube hesabından takip ettiği canlı yayında açıklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Balkanlar'dan Trakya'ya gelen lezzet: Tahin helvası

    Balkanlar'dan Trakya'ya göç eden ailelerin özel tarifleriyle hazırlanan tahin helvası, lezzetiyle kış aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32
    Günlük burç yorumları - 14 Ocak 2021

    Jüpiter özgürlüğe yürüyor

    Satürn'den hızla uzaklaşan şans talih gezegeni Jüpiter bugün bizlere yaralı şifacı olarak adlandırdığımız asteroid Şiron ile gülümsüyor olacak


    HABER DETAY - TIKLA OKU
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız