Magazin ve sanat turu (28 Ocak 2019)

28 Ocak 2019'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 28.01.2019 - 17:16

  • 1

    DENİZ ÇAKIR'A TAKİPSİZLİK KARARI

    Oyuncu Deniz Çakır'a, halkı kin ve düşmanlığa tahrik soruşturmasında takipsizlik kararı verildi. Diğer suçlamalarla ilgili henüz bir karar çıkmadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    OSCAR ÖNCESİ SON BÜYÜK ÖDÜLLER DAĞITILDI

    Oscar öncesi son büyük sinema ödülleri olan 25. SAG Ödülleri’ni (Ekran Oyuncuları Birliği) kazananlar, dün akşam Los Angeles’ta yapılan törenle sahiplerine verildi. Film kategorilerinde Black Panther iki ödül kazanırken, oyunculuk ödülleri dört farklı filme gitti. Dizi kategorilerinde ise The Marvelous Mrs. Maisel üç ödül birden kazandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    OSCAR ÖNCESİ SON BÜYÜK ÖDÜL GECESİNDE KIRMIZI HALI ŞIKLIĞI

    25. SAG Ödülleri (Ekran Oyuncuları Birliği) kırmızı halısında ünlü konuklar arasında şıklık yarışı yaşandı. İşte 2019 SAG Ödülleri'nde kırmızı halı şıklığı...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    O SES TÜRKİYE 2019 ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

    O Ses Türkiye 2019 şampiyonu kim oldu? sorusunun yanıtı belli oldu. Finale kalan Gülce Kahtalı, Barış-Baran Solar kardeşler, Umut Kaç, Bartu Gürhan, Ferat Üngür ve Anıl Şimşek'in mücadele ettiği final bölümünde birinci SMS oylamasıyla belirlendi. En fazla oyu alan Ferat Üngür, 2019 O Ses Türkiye birincisi oldu. İşte finalden detaylar ve geçmişten bugüne O Ses Türkiye şampiyonları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    1,3 MİLYON DOLARLIK EVİ 19 DOLARA SATIYOR

    Kanadalı bir kadın 1,3 milyon dolarlık lüks evini 19 dolara satıyor. Düzenlediği yarışma için makale gönderecek her bir kişiden 19 dolar alacak olan kadın, evin değerini yakaladığı anda yarışmayı sonlandırıp en iyi makaleyi yazana evini verecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    TWITTER PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU

    Ece Dağıstan ile Milano'da evlenen Fazıl Say'ın Twitter hesabından kendi evliliğini "Dünyaca ünlü piyanist dünya evine girdi" diyerek duyurması sosyal medyada olay yarattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 7

    NEVERLAND BELGESELİNE JACKSON HAYRANLARINDAN TEPKİ

    Sundance Film Festivali’nde ilk kez görücüye çıkan Leaving Neverland belgeselinde Michael Jackson’ın iki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiası tartışma yarattı. Efsane sanatçının ailesi ve hayranları belgesele tepki gösterdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    HAKAN: MUHAFIZ'IN KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ İLK KEZ YAYINLANDI

    İlk sezonu 14 Aralık 2018’de yayınlanan, ikinci sezonu 2019’da izleyiciyle buluşacak olan Netflix Türkiye orijinal dizisi Hakan: Muhafız'ın kamera arkası görüntüleri ilk kez yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    KIVANÇ TATLITUĞ: KENDİME YABANCI OLDUM

    Organize İşler 2 filmiyle ilk kez komedi projesinde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, “Kendime yabancı oldum. Acayip bir matematik. Yeni bir şey öğrendim” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    DEFNE SAMYELİ İLE CEM YILMAZ'IN EV HALİ

    Gösteri dünyasında bakımlı halleriyle gördüğümüz ünlü isimler alışılagelmiş görüntülerinin dışındaki hayatlarını da zaman zaman sosyal medyadan yayınlıyor. Son olarak Defne Samyeli "Yağmurlu bir gündü" notuyla Cem Yılmaz'la ev halinden fotoğrafını Instagram'dan paylaştı


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 11

    BECKHAM'LARIN 31,5 MİLYON STERLİNLİK EVİ

    David ve Victoria Beckham çifti sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla Londra’da oturdukları 31,5 milyon sterlinlik evlerinin ihtişamını gözler önüne seriyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    SÖZ'ÜN YILDIZLARI GERÇEK KAHRAMANLARLA BULUŞTU

    Star TV ekranlarında yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions'un üstlendiği Söz dizisinin oyuncuları Hakkari Dağlıca’da Mehmetçik’le bir araya geldi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    HADİSE'NİN 22 BİN TL'LİK STİLİ

    Şarkıcı ve jüri üyesi Hadise, O Ses Türkiye yarışmasında giydiği transparan kıyafetiyle sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşuldu. Fotoğraflarını sosyal medyadan da yayınlanan Hadise'nin stili yaklaşık 22 bin TL değerinde.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    BANKSY'NİN ESERİ ÇALINDI

    İngiliz sokak sanatçısı Banksy'nin Paris'te Bataclan konser salonuna düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenleri anmak için yaptığı resmi taşıyan kapı çalındı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    KIZINI CİNSİYETSİZ BÜYÜTÜYOR

    ABD’li oyuncu Kate Hudson, iki oğlundan sonra ekim ayında kucağına aldığı kızı Rani Rosi’yi cinsiyetsiz yetiştirdiğini söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    MELO'NUN YENİ DÖVMESİ

    Felipe Melo yeni dövmesini: Aslanlar sonsuza dek kalbimde notuyla paylaştı. Onun gibi birçok ünlü dövme yaptırmayı seviyor. Peki ünlülerin dövmeleri ve anlamları ne ifade ediyor? İşte Türk ve yabancı ünlülerin dövmeleri ve anlamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 17

    IRINA SHAYK'IN SEVİMLİ DOSTLARI

    Irina Shayk, yeni sevimli dostlarıyla bir fotoğrafını paylaştı. Rus model hayvan sevgisini sosyal medyadan paylaşan tek isim değil. İşte Bensu Soral'dan Murat Boz'a, Lady Gaga'dan Khloe Kardashian'a, Elçin Sangu'dan Hakan Çalhanoğlu'na ünlülerin sevimli dostları ve hayvan sevgisi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 18

    SIRADIŞI HAYRAN FOTOĞRAFLARI

    The Lord of the Rings'in (Yüzüklerin Efendisi) Frodo Baggins'i Elijah Wood bugün yeni yaşını yaşını kutluyor. 38 yaşındaki yıldız kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarına olumlu cevap vermekle kalmıyor, onlarla birlikte sıradışı temalarda poz vermekten de çekinmiyor. İşte Elijah Wood'un dünden bugüne hayranlarıyla çektirdiği sıradışı fotoğraflar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    FERDİ ÖZBEĞEN'İN 6. ÖLÜM YILDÖNÜMÜ ANISINA

    2013'te 72 yaşında vefat eden piyanist şarkıcı Ferdi Özbeğen aramızdan ayrılalı bugün 6 yıl oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 20

    HAYRANLIĞINI YÜZÜNDEKİ DÖVMEYLE GÖSTERDİ

    One Direction grubu solisti Harry Styles’a hayran olan şarkıcı Kelsy Karter, yanağına Harry Styles’ın yüzünün dövmesini yaptırdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    BRUCE WILLIS YİNE ZİRVEDE



    Geçtiğimiz hafta sonunda ABD Box Office'inde kimlerin galip geldiği belli oldu. 25-27 Ocak'ta 2019'un en çok beklenen filmleri arasında gösterilen; başrollerini James McAvoy, Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'ın paylaştığı Unbreakable ve Split filmlerinin devamı niteliğindeki bilim kurgu, fantastik türündeki Glass zirvedeki yerini korudu. İşte 25-27 Ocak 2019 ABD Box Office rakamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)

  • 22

    RUSYA'YI AYAĞA KALDIRAN SOYGUN ÇÖZÜLDÜ


    Moskova’daki ünlü Tretyakovskaya Galerisi’nden ziyaretçilerin gözleri önünde Rus ressam İvanoviç Kuinci’nin Ay-Petri.Kırım adlı tablosunu çalıp kayıplara karışan şüpheli yakalandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 23

    3 ŞEHİR 3 LEZZET ÖNERİSİ


    Öğlen yemeği öncesi, yüzlerce lezzet çeşidini bünyesinde barındıran Anadolu'dan 3 şehir ve 3 lezzet önerisi... Soğuk kış günlerinde kahvaltıların vazgeçilmezleri arasında yer alan Şanlıurfa'nın yöresel lezzetlerinden tirit, gastronomi dalında UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na dahil edilen Gaziantep mutfağının yeni tadı kiremitte lavaş kebabı ve Bursa'nın Kazancı Mahallesi'nde yıllar sonra kokusu yeniden yükselen Boşnak böreği...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 24

    HAMAM MÜZESİNE YOĞUN İLGİ

    Gaziantep'te ayrı bir öneme sahip olan, adına türküler yazılan ve geçmişten günümüze hamam kültürünü yansıtan Gaziantep Hamam Müzesi yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 25

    TERMİNATÖR 7’NİN KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

    Arnold Schwarzenegger’in başrolde yer aldığı Terminatör serisinin yedincisinden kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    HACİZ İHBARNAMESİ

    ABD'de tutuklu bulunduğu cezaevinden ''itirafçı'' olup çıkan Rıza Sarraf'ın Türkiye'deki borçları nedeniyle, şarkıcı eşi Ebru Gündeş'e haciz ihbarnamesi gönderildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)



  • 27

    ANGELINA JOLIE'DEN ÇOCUKLARINA SUŞİ ZİYAFETİ

    Brad Pitt'ten ayrıldıktan sonra tüm zamanını çocuklarına ayıran Angeline Jolie, üç çocuğuna suşi ziyafeti çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    İSTANBUL'DA ESKİMEYEN GELENEK: BİT PAZARLARI

    Hiçbir mağazada eşyalar sizi kapıda karşılamaz. Ama bit pazarına gittiğinizde sayısız obje durduğu tezgahtan çağırır sizi. Satıcısı da alıcısı da tutkunudur bu eşyaların. Her birinde hayat vardır, emek vardır. İşte İstanbul'un eskimeyen bir gelenek olan bit pazarları... (Kaynak: DW Türkçe)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)


  • 29

    'HAREKETLİ BİR AYA HAZIR OLUN'

    2019 yılı yaklaşıyor diye yazıp çizerken ilk ayını geride bırakıyoruz bile. Gökyüzü hareketliliği ve hayatlarımızdaki dönüm noktaları açısından kritik bir ayı bu hafta tamamlıyoruz. Yaz geldiğinde, hayatlarımızın geldiği yeni şeklin tohumlarının ekildiği dönemi hatırlamak istediğimizde Ocak 2019 tarihi ile karşılaşabiliriz.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 30

    STAR'IN YENİ DİZİSİ KUZGUN'DAN İLK TANITIM

    Barış Arduç ve Burcu Biricik’in başrollerde yer aldığı Star'ın yeni dizisi Kuzgun'un ilk tanıtımı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 31

    NERMİN YILDIRIM'IN MİSAFİR ROMANI BERLİN ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ'NDE

    Nermin Yıldırım’ın hep kitap’tan çıkan son romanı Misafir, Berlin Uluslararası Film Festivali’nin edebi eserleri filme uyarlayabilmek amacıyla, Franfurt Kitap Fuarı’yla ortaklaşa yürüttüğü Books at Berlinale programına seçildi. 150’den fazla edebi eserin başvurduğu programa seçilen 12 kitap arasında yer alan Misafir, aynı zamanda, 2006’dan bu yana Türkçe eserler içinden seçilen Books at Berlinale’ye seçilen dördüncü eser oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 32

    KENAN DOĞULU'DAN CAZ KONSERİ

    Kenan Doğulu, "İhtimaller Caz Projesi" ile bu yılın ilk konserini Bursa Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği “Caz Tatili” etkinliği kapsamında verdi. Doğulu, Türkiye'nin önemli caz müzisyenlerinden oluşan orkestrası ile şarkılarını caz formunda seslendirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 33

    İNSANLIĞIN MİLYONLARCA YILLIK ÖYKÜSÜ İNSAN OLMAK KİTABINDA

    Mary ve John Gribbin, Alfa Yayınları’ndan çıkan İnsan Olmak kitabında insanın milyonlarca yıllık yolculuğunun öyküsünü anlatıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız