Magazin ve sanat turu (7 Ocak 2021) 

7 Ocak 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 07.01.2021 - 17:22

  • 1

    Kris Jenner'dan kızı Kim Kardashian'a: Kendini düşün, Kanye West'ten boşan

    Kris Jenner, kızı Kim Kardashian'ın Kanye West'ten boşanma kararında büyük rol oynadı. Daha önce damadıyla problemlerde yaşayan Kris Jenner, ABD basınında gündem olan haberlere göre, "Aile markasına zarar veriyor, ondan boşan" tavsiyesinde bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Johnny Depp, Amber Heard'ün açtığı 100 milyon dolarlık davayı kaybetti


    Johnny Depp; The Sun gazetesine kendisini eşini döven biri diye niteleyen haberin ardından açtığı davayı kaybetmesinin ardından, Amber Heard'ün kendisine açtığı 100 milyon dolarlık davada da hüsrana uğradı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    İbo Show 9. bölüm fotoğrafları yayınlandı: MFÖ, Zafer Algöz ve Cem Yılmaz konuk oluyor

    Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show'un 9. bölüm fotoğrafları yayınlandı. Yeni bölümde MFÖ, Zafer Algöz ve Cem Yılmaz konuk oluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    David Hasselhoff, Kara Şimşek’ini (KITT) satıyor


    1980’li yılların kült yapımı Kara Şimşek ile tanınan David Hasselhoff, KITT modifiyesine sahip Pontiac Firebird Trans Am model aracını satışa çıkardığını açıkladı. Hasselhoff'un kararı birçok filmde neredeyse başrol oyuncusu kadar gördüğümüz otomobil modelleri akıllara getirdi. Onlar her ne kadar Oscar’a aday gösterilmeseler de markalarına hem tanınırlık hem de para kazandırıyorlar. Karşınızda sinema tarihinin ikonik arabaları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Lale Cangal'dan eşi Cemal Hünal'dan destek

    Survivor 2021 ünlüler kadrosunda yer alan Cemal Hünal'a eşi Lale Cangal destek oldu. Cangal paylaştığı mesajda, "Ben sevdiklerimi paylaşamazken öyle bir iş çıkar ki, 7-24 paylaşmak zorunda kalırsın. İşte o yüzden artık onu sosyal medyamdan sakınmayacağım" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    FBI'ın Ghislaine Maxwell operasyonundan ayrıntılar


    ABD’de cinsel istismardan hapiste olan Ghislaine Maxwell’in tutuklanmadan önce FBI tarafından GPS ile izlendiği ortaya çıktı. FBI, Maxwell’in gizlendiği yeri yüzde 100 doğru tespit etmek için özel bir teknoloji kullandığı ve ardından operasyon yaptığı açıklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Prens Philip için 100. doğum günü hazırlıkları


    2021, Prens Philip için çok önemli bir kilometre taşı olacak. Yeni yılda 100. yaşını kutlayacak olan Prens Philip, beklenenin aksine oldukça sakin bir kutlama istiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Melisa Aslı Pamuk ile Oğuzhan Özyakup evleniyor iddiası

    Bir süredir birlikte olan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Oğuzhan Özyakup'un bu yaz evlenme kararı aldığı öne sürüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    James Bond kızı Tanya Roberts'ın ölüm nedeni belli oldu


    Kadrosunda olduğu James Bond: Ölüme Bir Bakış (James Bond: A View to a Kill) filmiyle şöhreti yakalayan oyuncu Tanya Roberts'ın ölüm nedeni belli oldu. 65 yaşında hayatını kaybeden yıldızın; böbreğine, karaciğerine, safra kesesine ve sonrasında kan dolaşımına yayılan bir idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Giorgio Armani'den dijital defile

    Giorgio Armani, daha önce davetliler eşliğinde yapılması planlanan Milano'daki Armani Prive şovunu dijital olarak gerçekleştirecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Keanu Reeves ile Alexandra Grant ayrıldı mı?


    Matrix 4 filminin Berlin'deki çekimlerinde neredeyse hiç ayrılmayan Kaenu Reeves ve kız arkadaşı Alexandra Grant'ın, 1,5 aydır birlikte görüntünlenmemesi ayrılık iddialarını beraberinde getirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Barış Murat Yağcı'dan Nisa Bölükbaşı'na evlilik teklifi

    Barış Murat Yağcı, sevgilisi Nisa Bölükbaşı'na İstiklal Caddesi'nde diz çökerek evlenme teklifi etti. Kimileri bu teklifin gerçek olduğunu savunurken kimileri ise kurgu olduğunu iddia etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    George Clooney'li Grizzly II, 37 yıl sonra yayınlanacak


    Batman karakterini canlandırdığı için pişman olduğunu itiraf eden George Clooney daha büyük bir sorunla karşı karşıya. Oscar ödüllü oyuncunun rol aldığı ama vizyona girmeyen Grizzly II, 37 yıl sonra gösterilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 14
    Khan'ın en sevilen filmleri ve dizileri

    Şahabzade İrfan Ali Khan, sinemada bilinen adıyla Irrfan Khan (07 Ocak 1967) 1988'de Salaam Bombay ile başladığı kariyerinde Slumdog Millionaire, Pi'nin Hayatı ve Jurassic World gibi filmlerle dünya çapında üne kavuştu. Hint sinemasının en iyi aktörlerinden biri olarak kabul edilen Khan, 30 yıldan fazla süren kariyerinde Ulusal Film Ödülü, Asya Film Ödülü ve dört Filmfare Ödülü de dahil olmak üzere sayısız başarıya imza attı. Hindistan'ın dördüncü en yüksek sivil onuru olan Padma Shri ile ödüllendirildi. Rol aldığı filmde dünya çapında gişede 3.6 milyar dolar'dan fazla hasılata ulaştı. 29 Nisan 2020'de kanser tedavisi gördüğü Mumbai’de hayatını kaybeden ünlü oyuncu yaşasaydı bugün 54. doğüm gününü kutluyor olacak. İşte Hint sinemasına damga vuran Irrfan Khan'ın kariyeride imza attığı en iyi filmler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU
  • 15

    Kıvılcım Ural'ın 'metres' şikayetine takipsizlik

    Kıvılcım Ural, sosyal medyadan kendisi için “metres” diye paylaşım yapan bir kullanıcıya yaptığı suç duyurusu savcılık tarafından takipsizlikle sonuçlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Troya'nın 3 bin 500 yıllık su kemeri restore ediliyor


    Çanakkale'de yer alan Troya Antik Kenti'ndeki 3 bin 500 yıllık su kemeri restorasyonla geleceğe taşınıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 17

    Komana Pontika Antik Kenti'nde Mısır mührü bulundu


    Tokat'taki Komana Pontika Antik Kenti'nde sürdürülen kazı çalışmalarında Mısır mührü bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    The Suicide Squad’a 18 yaş sınırı

    Merakla beklenen The Suicide Squad filmine 18 yaş sınırı getirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Safranbolu kıtırı coğrafi işaret tescil belgesi aldı


    Yöresel ürün Safranbolu kıtırı, coğrafi işaret belgesi alarak tescillendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Menajerimi Ara 20. yeni bölüm fragmanı


    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 21

    Günlük burç yorumlar - 7 Ocak 2021

    Ay, Mars’la kavga ederken, Güneş darbuka çalıyor.

    Bugün biraz sabırlı olmaya ihtiyacımız olabilir. “Sabrın sonu selamettir.” atasözü bugün için söylenmiş. Dingin duran kazanır.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Türkiye’nin en kısa sokağı: 23 adımda bitiyor

    Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bağlı tarihi Bey Mahallesinde bulunan ‘Öz Işı Çıkmaz Sokağı’ sadece 23 adımda tamamlanıyor. Tarihi konakların arasında Hanifoğlu Sokağı ile bitişik olan Öz Işık Sokağında ise sadece üç evin giriş kapısı bulunuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Sol Yanım 6. yeni bölüm 2. fragmanı


    Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım'ın 6. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 24

    Kim Kardashian ile Kanye West boşanırken 2,2 milyar dolarlık serveti bölüşecek

    Boşanma aşamasına geldikleri söylenen, ancak boşanma detaylarını basından gizli tutmak için çaba sarf ettikleri ileri sürülen Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin 2,2 milyar dolarlık serveti nasıl bölüşecekleri merak konusu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Ivanka Trump protestoculara ‘vatansever’ dediği tweet'ini sildi

    ABD'de Donald Trump yanlılarının kongre binasını basması sonrası, "Lütfen başkent polisini ve emniyet teşkilatımızı destekleyin" paylaşımını aktaran Trump'ın kızı Ivanka Trump, "protestoculara 'Vatansever' dediği için tepki topladı. Ivanka, daha sonra paylaşımını sildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Kit Harington karantinada koşu yaparken görüntülendi

    Corona virüs salgını nedeniyle üçüncü kez karantinaya giren, ancak açık havada spor yapmanın serbest olduğu İngiltere'de, Game of Thrones yıldızı Kit Harington, sabah koşusu yaparken görüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Klasik korku filmleri YouTube'da ücretsiz izlenebilecek

    NBCUniversal, 7 klasiği ücretsiz izlenebilecek şekilde YouTube sayfasında yayımlayacak. İşte YouTube'a eklenecek korku filmlerinin listesi...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Trump Ailesi ile akraba olan Karlie Kloss'tan Kongre Binası işgali yorumu

    Ivanka Trump’ın eşi Jares Kushner’in kardeşi Joshua Kushner ile evli olan ünlü süper model Karlie Kloss, dört saatlik Kongre Binası baskını ve şiddet olaylarıyla ilgili yorum yaparak, "Meşru demokratik seçim sonuçlarını kabul etmek vatanseverliktir" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Selena Gomez teknoloji devlerini ABD’deki şiddeti körüklemekle suçladı: Bu işin büyümesini durdurun!

    Selena Gomez, ABD'de dört kişinin ölümüyle sonuçlanan Trump yanlılarının dört saatlik Kongre Binası işgalinden Twitter, Facebook gibi sosyal medya platformlarını ve onların sahiplerini sorumlu tuttu. Plaftormları, 'şiddeti körükleyen yanlış bilgileri yaymakla' suçlayan Gomez, "Bu işin büyümesini önlemek için daha fazla şey yapın" çağrısında bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    UNESCO Listesi'ndeki Çatalhöyük'te corona virüs sessizliği

    Konya'da, UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi'nde yer alan, ilk yerleşim yerlerinden 9 bin yıllık Çatalhöyük'te, corona virüs nedeniyle sessizlik hakim oldu. Yılın her döneminde yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ettiği Çatalhöyük, pandemi nedeniyle boş kaldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Simpsonlar'ın (The Simpsons) kehaneti yine tuttu: ABD'de Kongre Binası işgali
    ABD'nin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar'ın (The Simpsons) bazı gerçek olayları önceden tahmin etmesi, diziyi hayranlarının gözünde özel kılıyor. Daha önce corona virüs, facetime, akıllı saat, Yunanistan'ın borç temerrüdü, kripto para hatta Donald Trump'ın başkan seçileceğini bilen dizi, bu sefer de ABD'deki Kongre Binası işgalinden sahnelerin benzerlerini önceden yayınlamasıyla gündemde. Kongre Binası'na Vikingler başlığıyla giren işgalci ile binadan kürsü çalan yağmacının görüntüsüne benzer sahneler Simpsonlar hayranlarının gözünden kaçmadı. İşte Simpsonlar'ın Kongre Binası işgali kenaheti ile doğru çıkan ve çıkacağı konuşulan diğer tahminleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    “Yeni Metallica albümü, en iyisi ve serti olacak”

    Ünlü heavy metal grubu Metallica’nın davulcusu Lars Ulrich, yeni albüm hakkında ‘en serti’ olacağının bilgisini verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    İmzalı kitap ve evraklar sanal müzayede ile sergileniyor

    Corona virüs nedeniyle çevrim içine taşınan müzayedede imzalı kitap, evrak, fotoğraf ve ayrıca ilk baskı koleksiyonları sergileniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız