MasterChef Güzide Mertcan: Çok üzgünüm ama ev bizim

MasterChef Türkiye 2019 yarışması ile tanınan Güzide Mertcan, 7 milyon TL değerindeki eviyle günlerce konuşulmuştu. Güzide Mertcan lüks villasıyla ilgili açıklama yaparak, "Biliyorum keşke olmasaydı diyorsunuz. Çok üzgünüm ama ev bizim" dedi. 

Haberler 17.01.2021 - 16:50

  • 1

    MasterChef Türkiye 2019’da yarışan ve son dört isim arasına adını yazdırmayı başaran Güzide Mertcan, yarışma haricinde özel hayatıyla da çok konuşulmuştu. Özellikle Mertcan'ın 7 milyon TL değerindeki lüks villası dikkat çekmişti.

  • 2

    Ardından bu evi satan Mertcan, Başakşehir’de bir apartman dairesine taşındığını, bu evin kendilerine yettiğini anlatmıştı.

  • 3
    Güzide Mertcan, son olarak da lüks villasını tanıtması ve yorumuyla gündem oldu. Başakşehir'deki lüks villayı gezip video çeken Mertcan açıklamasında "Henüz taşınmadık. Taşınır mıyız orası da belli değil çünkü; sevgili eşim fabrikasını İstanbul Yeşilköy'deki serbest bölgeye yapmaya karar verdi" demişti.
  • 4

    "ÇOK ÜZGÜNÜM AMA EV BİZİM" 

    Gelen yorum ve eleştirilerden sonra Güzide Mertcan videosundaki yoruma ekleme yaptı. Ünlü yarışmacı açıklamasında "Özellikle bazı arkadaşlara sesleniyorum, çok üzgünüm ama ev bizim. Biliyorum keşke olmasaydı diyorsunuz; bir firmanın reklamını yapmadım! Aylardır Instagram'da defalarca yapım aşamalarını paylaştığımız evi satıyoruz! Ev satmak için ev almıyoruz elbette, ama kısmet işte, koca fabrikasını taşımaya karar verdi, bu ev yapılırken. Bize yeni yollar, bize yeni evler göründü gelecekten!!!" dedi.

  • 5

    "GÖRGÜSÜZLÜK"

    Güzide Mertcan'ın bu yorumuna eleştiri yağdı. Ekonomik sıkıntı içinde olan insanları hatırlatan takipçiler Mertcan'ın yaptığının "Görgüsüzlük" olduğunu söyledi.

  • 6

    EVİNİ TANITTI 

    Gösterişli bir mutfağa sahip olan Güzide, tavan ışıklarından elektrikli aletlerini koyacağı rafa kadar tüm detayları düşündüğünü anlatmıştı. Ortada bir ada tezgah tercih eden Mertcan, evde çok sık vakit geçirdiği yerlerde koyu renk tercih ettiğini söylemiş, bu nedenle mutfakta antrasit dolaplar ve ahşap detayları kullandığını anlatmıştı.

  • 7

    "EN ÇOK EV VİDEOLARIM İZLENİYOR"

    Sonrasında bir video daha yayınlayan eski MasterChef yarışmacısı Güzide Mertcan, daha önceki eviyle gündeme gelmekten de hiç memnun olmadığını dile getirmişti.

    Bir süre bunu çok kafasına taktığını ve üzüldüğünü dile getiren Mertcan, çektiği videolar arasında en çok izlenenin ev videoları olduğunu açıkladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız