Nejat İşler: Okul veya cami yaptıracaktım, vazgeçtim

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve Gümüşlükspor'un başkanlığını yapan Nejat İşler, dedesi adına cami ya da okul yaptırmayı düşündüğünü ama daha sonra spor tesisi yaptırmaya karar verdiğini söyledi.

Haberler İHA 23.10.2016 - 17:10 Son Güncelleme : 23.10.2016 - 17:14

  • 1

    YENİ SEZON AÇILIŞI

    Rahatsızlığının ardından Bodrum'a yerleşen ünlü oyuncu Nejat İşler, iki yıldır başkanlığını yaptığı Gümüşlükspor'un yeni sezon açılış törenine katıldı.
  • 2

    KEYFİ YERİNDE

    Oldukça neşeli olduğu gözlenen İşler'in giydiği tişört ise dikkat çekti.
  • 3

    ALİ İSMAİL KORKMAZ TİŞÖRTÜ

    Arkasında Taksim Gezi Parkı protestoları sırasında ölen Ali İsmail Korkmaz'ın yaşı olan 19 numara ve ismi yazan, ön kısmında ise fotoğrafı ve “Düşlerinde özgür dünya” yazısı olan forma ile sahaya çıkan Nejat İşler ve yönetim kurulu, taraftarları selamladıktan sonra sporculara madalyon takarak tebrik etti.
  • 4

    DEDESİ ADINA SPOR TESİSİ

    Törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan İşler, Gümüşlükspor’un bu sene ideali olduğunu söyleyerek, “Tesis yaptıracağız. Tamamen futbol ve spor tesisi olacak. Bodrum Belediye Başkanı ile konuştum, tesise dedemin adını vereceğim. Dedem için cami ya da okul yaptıracaktım ama bu spor tesisini yaptıracağım” dedi.
  • 5

    "GÜMÜŞLÜKSPOR OLMASAYDI KİTAP DA OLMAZDI"

    Oynadığı filmin tüm gelirini Gümüşlükspor'a verdiği haberlerini yalanlayan İşler, “Filmin gelirini Gümüşlükspor'a vermedim. Çıkardığım kitabın gelirini takımıma bağışladım, onunla ilgili bir sorun yok. Gümüşlükspor olmasaydı kitap yazmazdım” diye konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız