Prens Harry’nin nişanlısı Meghan Markle’ın düğününde giyeceği gelinlik belli oldu

İngiltere Prensi Harry ve ABD nişanlısı Meghan Markle’ın düğününe haftalar kala, 19 Mayıs’ta gerçekleşecek törenle ilgili detaylar netleşmeye başladı. Markle’ın daha önce çok konuşulan 135 bin dolar değerindeki gelinliğinin tasarımı ortaya çıktı. Markle’ın aher iki ebeveynininde kraliyet ailesi geleneklerine uygun şekilde çiftin düğününe katılacakları belirtildi. Markle’ın annesi Doria Ragland ve babası Thomas Markle, evlilik töreninden birkaç gün önce İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, Prens Philip, Prenses Charles ve Camilla Parker ile tanışacak.

Haberler ntv.com.tr 05.05.2018 - 02:25

  • 1

    İngiliz Daily Mail Gazetesi'nin haberine göre, Kraliyet ailesine yakın kaynaklar Prens Harry’nin nişanlısı Meghan Markle’ın 19 Mayıs’ta gerçekleşek düğününde bir tanesinin tasarımı İngiliz moda evi Ralph & Russo’ya ait olan iki farklı gelinlik giyeceğini söyledi.

  • 2

    36 yaşındaki eski ABD’li oyuncunun Ralph & Russo tasarımlı el yapımı ve boncuk işlemeleri bulunan gelinlikle (fotoğraftaki), Prens Harry ile evlilik yemini etmek için, St. George Şapeli’ndeki koridorunda yürüdüğü andan itibaren, 2. Elizabeth’in Windsor Sarayı’nda düzenleyeceği resepsiyona kadar görüleceği belirtildi.

  • 3

    Bir başka kaynak ise, 135 bin dolarlık bir fiyatı olan gelinliğin bedelinin gizlice Prens Harry’nin ailesi tarafından ödendiğini söyleyerek, “Fiyatı çok fazlaymış gibi geliyor ama sonuç olarak bu yılın düğünü olacak, neredeyse tamamen el yapımı olan bu gelinlik için birçok insan neredeyse yüz saat boyunca emek harcadı” ifadelerini kullandı.

  • 4

    Diğer taraftan Markle’ın gelinliği 2011’de Prens William ile dünyaevine giren Kate Middleton’un gelinliğini gölgede bırakamadı. Geçtiğimiz ay üçüncü çocuğunu dünyaya getiren Cambridge Düşesi, Alexander MacQueen tasarımı 250 bin sterlin değerinde bir gelinlik giymiş ve tasarım moda tarihinin en çok konuşulan gelinlikleri arasına girmişti.

    Meghan Markle ve Prens Harry’nin düğünüyle ilgili belli olan diğer detaylar ise şu şekilde...

  • 5

    MARKLE’IN AİLESİ DÜĞÜNE KATILACAK VE KRALİÇE’YLE TANIŞACAK

    Kensington Sarayı’ndan yapılan açıklamada, İngiltere tahtının altıncı sıradaki varisi Prens Harry’nin ABD’li nişanlısı Meghan Markle’ın her iki ebeveynin de çiftin 19 Mayıs’ta Windsor Sarayı’nda gerçekleşecek düğününe katılacağı açıklandı.

  • 6
    Markle’ın ABD’de yaşayan yoga öğretmeni annesi Doria Ragland ve Meksika’da yaşamın sürdüren eski ışık yönetmeni yapan babası Thomas Markle, düğünden bir hafta önce İngiltere’ye gelecek.
  • 7

    Markle çocukken boşanan çift, evlilik töreninden birkaç gün önce ise İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, Prens Philip, Prens Charles ve Camilla Parker gibi Kraliyet ailesinin önemli isimleriyle tanıştırılacak.

  • 8

    Kraliyet geleneklerine uygun olarak 36 yaşındaki Markle’ın annesinin, düğün töreni için yapılan geçit esnasında kızına at arabası ile eşlik edeceği bildirildi.

  • 9

    Diğer taraftan Thomas Markle’ın St. George’s Şapeli’nde gerçekleştirilecek Anglikan evlilik töreninde Markle ile birlikte yürüyerek, kızını Prens Harry’e teslim edeceği duyuruldu.

  • 10

    Bununla birlikte Prens Harry’nin nişanlısının 73 yaşındaki babasıyla daha önce tanışmadığı ve Markle’ın ebeveylerinin ziyareti ile Prens Harry ve Thomas Markle’ın ilk bir araya geleceği ifade edildi.

  • 11

    33 yaşındaki Prens Harry ve Markle'ın annesi geçen yıl Kanada'da düzenlenen Invictus Oyunları'nda tanışmışlardı.

    Prens Harry, daha önce verdiği bir röportajda, Ragland için  "O harika bir insan" yorumunu yapmıştı. 

  • 12

    PRENS GEORGE, PRNSES CHARLOTTE VE MİA TİNDALL DÜĞÜNDE "ÇİÇEK ÇOCUKLAR" OLACAK

    Kensington Sarayı, Prens Harry ve Meghan Markle'ın düğününde Prens William ve Kate Middleton'un çocukları Prens George (4), Prenses Charlotte (2) ve Prenses Anne'in torunu Mia Tindall'ın (4) çiçek çocuk olarak görev yapacağını duyurdu.

  • 13

    PRENS HARRY VE MEGHAN MARKLE DÜĞÜNDEN HEMEN SONRA BALAYINA ÇIKAMAYACAK

    Kensington Sarayı tarafından yapılan açıklamada ayrıca Prens Harry ve Meghan Markle’ın yaz sonuna kadar balayına çıkmayacakları belirtildi.

    Daha önce, İngiltere tahtının beşinci sıradaki varisi Prens Harry ve ABD'li nişanlısı Meghan Markle, balayını Güney Afrika ülkesi Namibya'da geçireceği duyurulmuştu.

  • 14
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız