Selena Gomez'den Justin Bieber itirafı

ABD’li pop şarkıcısı Selena Gomez, Justin Bieber’la birlikteliğinin kendisini ve şarkıcılığını gölgede bıraktığını itiraf etti.

Haberler ntv.com.tr 08.08.2016 - 09:55

  • 1

    KAPAK KIZI

    Selena Gomez, Vogue Avustralya’nın Eylül 2016 sayısına kapak oldu.
  • 2

    İŞİYLE GÜNDEM OLMAK İSTİYOR

    24 yaşındaki ABD’li şarkıcı, özel hayatının işinin önüne geçmesinden rahatsızlık duyduğunu söyledi.
  • 3

    "ŞARKICILIĞIM CİDDİYE ALINMIYOR"

    Bir şarkıcı olarak ciddiye alınmadığı dönemlerden geçtiğini belirten Gomez, Justin Bieber’la yaşadığı aşkın kendisini gölgede bıraktığını anlattı.
  • 4

    İLİŞKİSİYLE GÜNDEMDEYDİ

    Bieber’la 2011 yılından itibaren dört yıllık birlikteliği boyunca gündemden düşmeyen şarkıcı, “Artık ünlülerle birlikte olmak istemiyorum” dedi.
  • 5

    SAHNE İTİRAFI

    Gomez, en son, Endonezye konseri sonrası çarpıcı itiraflarda bulunarak, sahne performansından ve şarkılarından memnun olmadığını söylemişti.
  • 6

    "MÜZİĞE KARŞI YAPMACIK HİSSETTİM"

    Konser sonrası Instagram hesabından şu şekilde özeleştiri yapmıştı:

    "Bu gece kendime ve müziğe karşı aşırı yapmacık hissettim. Gerçekten aksesuarlarımın, kıyafetlerimin veya videoların beni yansıttığını hissetmedim. Oraya göre davrandım ve gerçekleşmeyen bir şey için korku duydum. Durgunum, hala öyleyim ve oturup kendime, ‘Tüm samimiyetimle burada mıyım?’ diye sormadım. Ben her zaman doğruyu söylerim. Her zaman kelimelere sadık kaldım. Kendimi olduğum gibi gösterdim ama hayatımın yaratıcı ve kişisel alanlarında yeniden düşünmem gerekiyor. Bunları yazmak zorundayım.” 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız