Survivor 2017 ikincisi Adem'in ilk sözleri

Survivor'da büyük eleme gecesi gerçekleşti. Survivor 2017'ye ünlüler takımından katılan Adem Kılıççı, Ogeday ile birlikte canlı SMS oylamasına çıktı. Bu sonuçlara göre Adem Survivor 2017 ikincisi oldu. Peki Survivor Adem kimdir? İşte Adem'in elendikten sonraki ve final gecesindeki ilk sözleri,  Adem hakkında bilgiler ve fotoğraflar...

Haberler 23.06.2017 - 16:23 Son Güncelleme : 27.06.2018 - 12:11

  • 1

    Survivor 2017 Kıbrıs finalinde gerçekleşen SMS oylamasında ikinci olan Adem Kılıçcı, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak destekçilerine teşekkür etti. Survivor Adem şunları söyledi: 


    Nasibimiz kısmetimiz buymuş arkadaşlar. Hepinizden Allah razı olsun. Hiçbirinizi tanımadan kalplerinizde yer edindim, bu yüzden çok mutluyum. Survivor'ı kazandım diye düşünüyorum açıkcası. Onun nasibiymiş bugün şampiyon olmak bana ikincilik nasipmiş. Belki de bu benim için daha hayırlıdır. O yüzden üzülmeyin, ben üzülmüyorum çünkü. Hakkımızda hayırlısı olsun.
    Hepinize; teker teker bana dua eden, mesaj gönderen herkese teker teker teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da sizlerle buluşma şansı buluruz. Hep beraber oluruz. Kendinize çok iyi bakın. Allah'a emanet olun.

  • 2
    Şampiyonluk koltuğunda oturan Adem'in final gecesindeki ilk sözleri: "Çok uzun bir yoldan geldik buraya. Birçok sınavdan geçtiğimi düşünüyorum. Beni buraya getiren benim irademin yanı sıra beni ailelerinden biri gibi gören halkımızdır. Onlara çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Ben burada sadece bir yolcuyum. Benden sonra buraya yeni yolcular da gelecek. Bir eğitimci olarak küçük çocuklara örnek olabildiysem, akıllarında kalabildiysem bu benim için en büyük mutluluk. Çok heyecan yaşadım. Yaptığım iç heyecan ve korkuyla beslenen bir iş ama şuandaki duygularımı tarif edemem. Bugün her türlü sonuca razıyım. Bugün benim gözümde iki şampiyon var. Ogeday da en az benim kadar şampiyonluğu hak eden bir kardeşim."
  • 3
    Türkiye'yi sayısız turnuvada temsil eden Adem Kılıççı, büyük turnuvalardaki başarılarıyla dikkatleri üzerine çekmiştir.
  • 4
    Milli boksör, Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanmıştır.
  • 5
    Adem Kılıççı, Şikago'nun ev sahipliğinde gerçekleşen 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda da bronz madalya ile ülkemizi gururlandırmayı başarmıştır.
  • 6
    Adem Kılıççı 2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında ise 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi.
  • 7
    "ŞAMPİYON OLURSAM BOKSU BIRAKMAYACAĞIM"

    Finale kalmadan önce Survivor'da bazı itiraflarda bulunan Adem şöyle konuşmuştu:  "Survivor'da şampiyon olursam çıktıktan sonra boksu bırakmayı düşünmüyorum. Biraz daha yapmak istiyorum çünkü gücüm kuvvetim yerinde, yeteneğim yerinde. Şu anda zirvedeyim zaten. Performans anlamında bir eksiğim yok. Ben her zaman bir yola çıktığımda en iyisi olmak için çıkarım.Yani gidip 5-6 boks maçı yapıp ondan sonra boksu bırakmayı düşünmüyorum. Eğer çıkacaksam bu yola gerçekten en iyi olmak için çıkacağım ve bunun için çalışıp çabalayacağım. Nasip ve imkan olursa boksa devam etmeyi düşünüyorum."
  • 8
    FİNAL HAKKINDA

    "Benim takımımdan karşılıklı koltukta oturmak istediğim isim İlhan Mansız olur. Serhat da olabilir o da güçlü bir yarışmacı. Kızlardan Sema, Sabriye, Pınar olabilir. Yani buna ben zaten karar vermiyorum. Halk karar veriyor. Hak edeni zaten halk oturturuyor oraya. Beni de oturtacaksa halk oturtacak. Karşı takımdan da güçlü insanlar var. Ogeday var karşı takımın performans alanında en iyisi. Volkan var.Onun yanı sıra Bulut var o da kitlesi olan bir insan. Yani kiminle oturacağına karar veremiyorsun ama güçlü insanlarla hak eden insanlarla oturursam çok mutlu olurum."
  • 9
    HAYAT HİKAYESİ

    "Hayatımı değiştirdiğini düşündüğüm bir olaylar zincir var. Birincisi mahallede çok yaramaz bir çocukken, hayta bir çocukken boksa başlamam oldu. Beni yetiştiren antrenörüm geldi şu anda aklıma. Tabiki bu zamana kadar çok emeği geçen antrenörlerim olmuştur ama bana hayatı sunan başlangıç aşamasında gerçekten elimi tutan, bana babalık, abilik, arkadaşlık yapan bir İsmet Sarı vardı Ağrı’da.İsmet Hocam. Allah ondan razı olsun. Hayatımı değiştiren insanlardan birisi oldu çünkü çok inatçı bir adamdı."
  • 10
    "Sonrasına hayatımı değiştiren olaylardan bir tanesi artık ben gerçekten Ağrı’da çok başarılı olmaya başladım. Sonra Fenerbahçe Spor Kulübü transfer etmek istedi beni. Ağrı’dayım o zaman, üniversite okuyorum. Daha yeni başlamışım okula. İsmet Hocayla konuştuk işte. Mesela bana izin vermeyebilirdi. Çünkü hiç bir antrenör böyle başarılı bir sporcuyu göndermek istemez. Onunla konuştuğumda 'Hocam ne diyorsun gideyim mi' dediğimde 'Oğlum git hayırlısı neyse o olsun sen bilirsin' dedi bana"
  • 11
    "İstanbul Çamlıca’ya bir ilkokula öğretmen olarak atandım. Ama her zaman irtibat halindeydik. Hiç bir zaman hocamla bağımızı koparmadık. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birine transfer olmuşum. Yani kocaman bir şehre düşmüş bir yabancı gibiydim. Yavaş yavaş alıştım. Başlarda çok zorlandım hep gitmek istedim çünkü küçük şehirden gelmişim hep memleketime dönmek istiyordum. Fakat İstanbul öyle bir şehir ki 3 aydan sonra bir daha ayrılmak isteyemedim."
  • 12
    "40 tane ülkeye gittim ve her yerde bayrağımı en iyi şekilde dalgalandırdım.Hayatım boyunca hiç bir zaman kolayı tercih etmedim. Bana zor gelen şeyleri başardığımda hep çok mutlu oldum.Parkurda bile bir sakarlık yapıp geriden gelip adamı yakaladığımda mutlu oluyorum. Hayatı da böyle geriden gelip yakalamayı seviyorum."
  • 13
    İşte fotoğraflarla Survivor Adem...
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız