Survivor'da 14 Şubat gecesi kim elendi? (Survivor'a veda eden isim neler söyledi?)

"Survivor'da kim elendi?" sorusu cevabını buldu. Survivor'ın 14 Şubat gecesi yayınlanan son bölümünde veda konseyi vardı. Gönüllüler takımından elemeye kalan Erdi, Sadin, Elif, Yiğit ve Gökhan Survivor adasında kalmak için mücadele etti. Veda konseyinde en az SMS oyunu alan Yiğit Survivor'dan elendi. Bu karar sonrası konuşan Yiğit gönüllüler takımını eleştirdi. İşte Survivor'ın son bölümde yaşananlar ve elemeyle ilgili detaylar...

Haberler 16.02.2017 - 11:25

  • 1

    Survivor'ın dördüncü haftasının son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı iletişim ve yumurta ödülü için karşı karşıya geldi. Kazanan takımın yakınlarından gelen fotoğraf ve mesajları alacağı yarışma ünlüler takımının oldu.

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 2

    Acun Ilıcalı, son veda konseyinde performans ödülünün kurabiye olduğunu açıkladı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde Sedat kazandı. İkinci en iyi isim ise Eser oldu. Kızlarda ise birinci Pınar, ikinci Sema oldu.

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 3

    Veda konseyinde Erdi, Sadin, Elif, Yiğit ve Gökhan'dan en az SMS oyunu alan Yiğit Survivor'dan elendi.

    Survivor'dan elenen Yiğit karar sonrası şunları gönüllüler takımını sert sözlerle eleştirdi. 

    YİĞİT İZİK KİMDİR?

  • 4

    Adaya veda eden Yiğit şunları söyledi: 

    "Başta ekibinize çok teşekkür ederim. Daha sonra Ünlüler takımından kahramanım olan İlhan Abi ve ekibine çok teşekkür ederim. Çünkü onlarla yarışmak ayrı bir keyif vericiydi. Onları tanımak ayrı ayrı benim için önemli oldu. Bir hatam olduysa onlardan özür diliyorum. Hepsi benim büyüklerim, kardeşlerim de var aralarında.  Gönüllüler takımına gelecek olursak, takım adı altında toplanmış kendini takım olarak göremeyen bazı arkadaşlar var. Gökhan'ın da dedi gibi, çok güzel dostluklar edindim burada. Kapımın her zaman açık olacağı insanlar var. Yolda gördüğüm zaman selam vermeyeceğim insanlar da olacak. Gözlerine her baktığım zaman sinsilik gördügüm insanlar da var. Delikanlılık ve adamlıktan bahseden arkadaşların, başkalarını arkasında kuyruk gibi dolaşmaların da gördüm. Burada her şeyi gördüm. Buradaki psikoloji inanılmaz bir psikoloji. Burada olmaktan çok mutlu oldum. Gittiğim için de üzülüyorum ancak hayat devam ediyor. 

    YİĞİT İZİK KİMDİR?

    İşte Survivor'un dördüncü haftasında yaşananlar...

  • 5

    Dördüncü haftanın pazartesi günü son bölümde ünlüler takımı ile gönüllüller takımı Luppo sandviç kek ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Ödül oyununu gönüllüler takımı kazandı.

    SURVIVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 6

    'Bil Bakalım' müzik dinleme ödül oyununu ise Çılgın Sedat kazandı. Sedat yanına Sema, Serhat ve İlhan'ı aldı.

    SURVIVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 7

    Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Eleme konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı.

    SURVIVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 8

    Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Eser West kazandı. Eleme konseyinde gönüllüler takımından adı en çok yazılan Gökhan ile Eser'in adını verdiği Elif Survivor'da elemeye kaldı.

    SURVIVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 9

    SERHAT AKIN'IN SAĞLIK DURUMU

    Serhat Akın talihsiz bir sakatlık yaşamış ve 'arka adelem' koptu diyerek acı içinde yere yığılmıştı. Akın ilk doktor müdahalesinin ardından hastaneye kaldırımıştı. Acun Ilıcalı ada konseyinin başında yaptığı açıklamada Serhat'ın sağlık durumu hakkında şöyle konuşmuştu: "Bugünü hastanede geçirdi ve MR çekildi. Durumu inceleniyor, kesin bir şey yok. Yarın kesinleşecek. Türkiye'deki doktorlarla da görüşülüyor. Sağlık durumuyla ilgili net bilgiyi yarın vereceğiz." 

    Serhat, pazartesi günü adaya döndü. Acun Ilıcalı, "Ağrısı çok, zor yürüyor. Zaman onu iyileştirecek diye düşünüyorum. Futbolcu bir kardeşim bu tür problemlere alışkın. İnşallah yakın zamanda oyunlara dönersin." sözleriyle Serhat'ı karşıladı.

    Cuma günü ise oyun başında rahatsızlanan Çılgın Sedat'ın enfeksiyon kaptığı belli olmuştu. 

    SURVIVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 10

    FATİH'E ÖDÜL CEZASI 

    Daha önce İlhan Mansız ile son bölümde ise Erdi ile kavga eden Fatih Hürkan, Erdi'den Acun Ilıcalı'dan ve seyircilerden özür dileyerek bir daha olmayacağının sözünü verdi.

    Acun Ilıcalı ise konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Daha öncede söylemiştim oyun alanındaki fevriliklere her zaman toleranslıyız. Ama Fatih önce kendi takımından birine sonra karşı takımdan birine fiziksel şekilde karşılık verdi. Survivor şartları dünyanın en zor şartları. Yarışmacılarımızın bir çoğunun normal şartlarının bu olmadığını ben biliyorum. Survivor'da adaleti bozacak bir karar vermedik. Dostumuza, yakınımıza asla herhangi bir tolerans tanımadık. Değerlendirme toplantımızda bundan sonrası için Survivor'larda da uygulayacağız. Seni bir kez daha uyarıyoruz. Bundan sonraki takımının kazandığı ilk ödülden yararlanamayacaksın."

    FATİH HÜRKAN KİMDİR?

  • 11

    Pazartesi günü ise oynanacak ödül oyunundan sonra salı günü veda konseyi yapılacak. Böylece Erdi, Yiğit, Elif, Gökhan ve Sadin'den en az oyu alan Yiğit Survivor'dan elendi.

    Peki Survivor'un dördüncü haftasında elemeye kalan isimler neler söylemişti? İşte elemeye kalan 5 ismin açıklamaları...

    SURVIVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 12

    ELİF NELER SÖYLEDİ?

    "Eser'in ismimi söyleyeceğini biliyordum. Ama dünkü potada Yiğit'in bugün benim ismimi söylemesi beni şaşırttı. Geçen hafta sakat halimle en iyi yarışmacı oldum. Kulisi kimlerin yaptığını görüyoruz. Halkın taktiri yapacak bir şey yok."

    SURVIVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 13

    GÖKHAN NELER SÖYLEDİ?

    "Sayısına kadar beklediğim sonuçtu. Adada ne gördüysem dile getiriyorum. Erdi sürekli potaya çağırıyordu. Çok memnun olmuştur. Duruşum belli sıkıntı yok."

    SURVIVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 14

    ERDİ NELER SÖYLEDİ?

    Yarışmanın dördüncü haftasında üçüncü kez eleme konseyine kalan Erdi'nin şöyle konuştu: "Geçen haftanın konusu Erdi'den korktuklarından yazamadıklarına dair bir konuydu. Ben bu konuya katılıyorum. Bugün kendileri kahramanlığa soyunmuşlar. Cesaret sınavından geçtiklerini zannediyorlar, oysa ben cesaret sınavını onlara söyledim. Cesaret sınavı; beni burada yazmak değil benim burada karşıma çıkmak. Arkadaşların kararına saygı duyuyorum ama pek ahlaki bulmuyorum. 4 potanın 3'ünde Erdi'yi yazmak bana şirk koşmak mgibi değil millete de şirk koşmak gibi. Ben buradayım, korkmuyorum. Geldiğim günden beri beni yazıyorsunuz ya, siz bana nasıl gelecekseniz ben size öyle geleceğim. Hadi hodri meydan beni indirin. Kendime güveniyorum hiç sıkıntı yok."

    ERDİ ÜNVER KİMDİR?

  • 15

    YİĞİT NELER SÖYLEDİ?

    "Beklediğimiz bir sonuçtu. Biliyorduk böyle bir durum tahmin ediyorduk. Ben nasıl geldiysem öyle gitmesini de bilirim. Tabii daha hiç birşey belli değil. Erdi gibi fazla kelime yapan bir insan değilim. Doğruları söyleyen bir insanım genelde. Hiç birşey yapmayıp adada yatan insanlarda belli. Bunu herkes görüyor. Hakkımızda hayırlısı."

    YİĞİT İZİK KİMDİR?

  • 16

    SADİN NELER SÖYLEDİ?

    Necip Fazıl Kısakürek'in 'Zindandan Mehmed'e Mektup' şiirinden bir dörtlük okuyarak konuşmasına başlayan Sadin şunları dile getirdi:

    "Sükût... Kıvrım kıvrım uzaklık uzar;
    Tek nokta seçemez dünyadan nazar.
    Yerinde mi acep, ölü ve mezar?
    Yeryüzü boşaldı, habersiz miyiz?
    Güneşe göç var da, kalan biz miyiz?

    Şimdi Tuğçe arkadaşımız geldi değindi konuya "ben zaten Sadin'i söyleyecektim" dedi. Acaba kendi istediği için mi söylüyor benim ismimi yoksa dolduruluşa getirilip mi söylüyor. Onu merak ediyorum. Her şey bir kaç gün içerisinde belli olacak."

    İşte Survivor'ın dördüncü haftasında yaşananlar...

    SADİN BAKIR KİMDİR?

  • 17

    DOKUNULMAZLIK OYUNU

    Survivor son bölümde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadeleyi ünlüler takımı kazandı. 

    SURVIVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 18

    DOKUNULMAZLIK TUĞÇE'NİN OLDU

    Gönüllüler takımının oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Tuğçe kazandı. 

    SURVIVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 19

    SURVİVOR'DA BİR İLK

    Ada konseyinde gönüllüler takımının verdiği oylar sonucunda eleme için Erdi ve Yiğit'in adı çıktı. Böylece Survivor 2017'de ilk kez iki kişi ismi yazılarak elemeye kaldı.

  • 20

    TUĞÇE KİMİN ADINI VERDİ?

    Bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Tuğçe ise eleme için Sadin'in adını verdi.

  • 21

    Survivor'ın dördüncü eleme haftası, cuma günü ünlüler takımı ile gönüllüler takımının ödül oyununda karşı karşıya gelmesiyle başladı.

    SURVIVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 22

    Hamburger ve patates ödüllü oyunun galibi 2 el üst üste zafer elde eden gönüllüler takımı oldu.

    SURVIVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 23

    Bir sonraki yarışma ise tost ve sevgililer günü hediyesi gönderme ödüllü sembol oyunu oldu.

    SURVIVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 24

    Sembol oyununu erkeklerde Çılgın Sedat kızlarda ise Sema kazandı. 

    SURVIVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 25

    Böylece ünlüler 3 hafta üst üste sembol oynunu hem erkeklerde hem de kızlarda kazanan taraf oldu. Ünlülerden, kazananlarla birlikte Furkan, İlhan Mansız, Tarık Mengüç, Serhat Akın, Fatih ve Berna ödülü paylaştı. 

    İşte Survivor'un dördüncü haftasından yansıyan kareler...

    SURVIVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37

  • 38
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız