Survivor'da kim elendi? (16 Şubat 2021 ayrıntıları)

Survivor'da dün akşam ünlüler ve gönüllüler takımı iletişim ödülü için mücadele verdi. Sevdikleri ile iletişime geçen yarışmacılar ardından ada konseyine giderek eleme heyecanı yaşadı. Peki, Survivor iletişim ödülü ne oldu? Survivor'da kim elendi?  İşte Survivor 16 Şubat ayrıntıları...

Haberler 17.02.2021 - 07:12 Son Güncelleme : 17.02.2021 - 07:35

  • 1

    SURVİVOR İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI? 

    Survivor'da gönüllüler daha önce iletişim ödülü almadıkları için bu ödül için tüm enerjileri ile parkura çıktı. Yarışmacılar için tüm oyunların ve ödüllerin en kritiği olan iletişim ödülü mücadelesi nefesleri kesti. Ünlülerde 9. sayı Doğan ile geldi. 16 Şubat iletişim oyununu ise Ayşe'ye karşı Merve alınca ünlüler takımı iletişim oynunu kazanmış oldu.

  • 2

    İLETİŞİM ÖDÜLÜ NEYDİ?

    Son olarak sembol oyununu gerçekleştiren takımlardan iki isim hem sembolü hem de ödülü kazanmıştı. Gönüllülerden Poyraz, ünlülerden de Gonca sembolü aldı. Poyraz beraberinde; Reşat, Hanzade ve Yunus Emre'yi mercimekli köfte ödülüne götürürken, Gonca ise Merve, Melis ve İlayda'yı seçti. Salı akşamki bölümde ise aileleri ve arkadaşlarından herhangi bir haber almak için ünlüler ve gönüllüler iletişim oyununa çıktı. Yarışmanın ödülü ise bir arkadaşla WhatsApp yazışması oldu.

  • 3

    SURVİVOR'DA KİM ELENDİ? 

    Dokunulmazlık mücadelesini kaybeden ünlüler, ilk olarak yedeklerden yarışmaya katılan Doğan'ı ilk aday çıkarmıştı. Sonrasında ise Hayrettin ile Çağrı arasındaki yarı sonucunda ikinci eleme adayı da Çağrı olarak açıklanmıştı.

    Ünlülerden SMS birincisi Batuhan Karacakaya, Hayrettin'i üçüncü isim olarak duyurdu.

    Ünlüler takımı geçtiğimiz iki dokunulmazlık oyununu üst üste kaybederek iki eleme adayını da kendi takımlarından çıkardılar. Ünlüler takımında bir kişi Survivor 2021'den ayrıldı. En az oyu alan Hayrettin adaya veda etti.

  • 4

    15 ŞUBAT

    SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

    Survivor'da Acun Ilıcalı 15 Şubat ödülünü açıkladı. Buna göre kazanan takım, çift kişilik iki yatağı bir hafta boyunca kullanabilecekti. Aynı zamanda oyunu kazandıkları anda ve ertesi sabah menemen ve birer dilim ekmek de yarışmacılara verilecekti. Nefes kesen voleybol oyunu ile mavi ve kırmızı takımlar karşı karşıya geldi. İlk etapta gönüllüler oyunu önde götürdü ve ünlüler takımından Batuhan ise takımına tepki gösterdi. Ardından Öykü Çelik ile aralarında şiddetli tartışma yaşandı.8-9'luk skorla önde olan ünlüler en iyi oyuncularını sahaya çıkardı. Gönüllüler kritik sayıyı alarak skoru 9-9'a eşitledi. Kıyasıya rekabet sonrası kazanan gönüllüler oldu. Ilıcalı, maç sonrası değerlendirmesinde gönüllüler takımında Aleyna Kalaycı ve yeni yarışmacı Berkay'ı performansı nedeniyle tebrik etti.

  • 5

    SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI? 

    Sembol oyununun ödülü mercimek köftesi oldu. Kazanan kişi yanında üç yarışmacıyla ödüle gidebiliyordu. Ünlüler takımında finale kalan erkeklerde Batuhan oldu.

    Batuhan ile Poyraz arasındaki yarışın ardından gönüllülerden Poyraz erkeklerde sembolün sahibi oldu.

  • 6

    14 ŞUBAT

    SURVİVOR’DA AVANTAJ KİMİN OLDU?

    Survivor 2021’de getirilen bir yenilik, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu öncesinde oynanan avantaj oyunu içindi. Buna göre avantaj oyunu, dokunulmazlık oyunundan farklı bir parkurda farklı bir oyun şeklinde yapıldı. Survivor’da yarışmacılar farklı bir avantaj oyununa çıktı. Denge tahtası üzerinde ellerinde platformda küpleri devirmeden tutmaya çalıştı. Erkeklerde ve kadınlarda en son ayakta kalanlar Gönüllüler takımı oldu. Böylece avantajı kazanan takım Gönüllüler oldu.

    SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM ALDI?

    Kuvvet ve dengenin önemli olduğu oyunda kıran kırana bir mücadele yaşandı. Sayıyı almak için temkinli hareket eden yarışmacılar, rakibini düşürmek için çeşitli teknikler denediler. Gönüllüler takımı, iki oyunu üst üste alarak skoru 9-7 yaptı. İsmail, Berkay'ı yenerek skoru 9-8 yaptı. Nefeslerin tutulduğu oyunda Ayşe ile Merve karşı karşıya geldi. Oyunu 2-1 kazanan Ayşe, haftanın ikinci dokunulmazlığını Gönüllüler takımına getirdi. Böylece Gönüllüler takımı, sezon boyunca ilk defa üst üste iki dokunulmazlık oyununu kazanmış oldu.

  • 7

    SURVİVOR’DA HAFTANIN İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

    Dokunulmazlığı kaybeden takımla birlikte eleme adayının da kim olacağı merak konusuydu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında toplanan ada konseyinde bir oylama yapıldı. Kaybeden Ünlüler takımda erkek yarışmacılar için yapılan oylamada adı yazılanlar 4 Hayrettin, 4 Çağrı ve 2 Sergen oldu. Bu isimler arasında adı en çok yazılan Çağrı, Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı oldu.

  • 8

    13 ŞUBAT

    Survivor'da ilk oyun olan market ödülünü gönüllüler, 5-4 geriden gelerek 7-5 yaptı ve oyunu kazanan takım oldu.

    Survivor'da dokunulmazlık oyununu da gönüllüler kazandı. Son ana kadar kıyasıya mücadelenin yaşandığı dokunulmazlık mücadelesin 9-8'lik skorla önde olan ünlüler takımı bayrak yarışında gönüllüler takımına kaybetti.
  • 9
    Survivor'da ünlüler takımı kendi arasında konseyde bir takım arkadaşının ismini yazmak için konseye gitti.
  • 10
    En çok oyu alarak Survivor'da eleme adayı olan isim ünlüler takımından Doğan bu haftanın ilk eleme adayı oldu.
  • 11

    11 ŞUBAT

    SURVİVOR TAKIM KAPTANLARI KİM OLDU?

    Ödül öncesi Survivor'da kaptanlık için yarışmacılar oylarını kullandı. Ünlüler ve gönüllüler takımının yarışmacıları tarafından verilen oylar sonucunda ünlüler takımında kaptan değişmeyerek yine Barış oldu. Gönüllüler takımında ise Reşat kaptanlık yapmak istemediğini söyledi. Böylece gönüllülerde yapılan oylama ile Yunus Emre yeni kaptan seçildi.
  • 12
    YEMEK ÖDÜLÜNÜ KAZANAN BELLİ OLDU

    Kaptanlık seçimi sonrası zorlu parkurda yarışmacılar yemek ödülü için mücadele verdi. Sunucu Murat Ceylan, oyun öncesinde yarışmacıların bazlama tost, çay ve Sevgililer Günü'ne özel 10 bin liralık hediye çeki kazanacaklarını duyurdu. Zorlu mücadele öncesi yarışmacılar avantaj oyununda karşılaştı. Erkeklerde ünlüler, kadınlarda gönüllüler kazanınca oyun final atışlarına kaldı. İsmail ve Poyraz karşılaşmasında ise ilk deviren Poyraz oldu. Böylece seçim avantajı gönüllülere geçti. 
    Ödül oyununda ise yarışmacılar oldukça zorlandı. Başta gönüllülerin önde gittiği oyunda ünlülerin atağı ile oyun 6-5 oldu. Ünlüler takımı, 10-8 skorla ödül oyununu kazandı.
  • 13
    ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Survivor'ın keyifli oyunlarından olan anlat bakalımda yarışmacılar stres attı. Eğlenceli anlara neden olan anlat bakalımda en fazla kelimeyi bilen takım ünlüler takımı oldu. Bu sonuçla anlat bakalım oyununu da kazanan ünlüler, gecenin iki ödülüne birden sahip oldu. Gönüllüler takımı ise kamp alanlarına eli boş döndü.
  • 14


    SURVİVOR'A ÜÇ YENİ YARIŞMACI

    Survivor'da elenen ve diskalifiye olan yarışmacıların yerine üç yeni yarışmacı katıldı. Yiğit Ünlüler takımına, Öykü ve Berkay ise Gönüllüler takımına dahil oldu.
    Yarışmacıların adadaki akıbeti ise ilerleyen bölümlerde belli olacak.

    Survivor'da önceki mücadelelerden fotoğraflar... 

  • 15
    SURVİVOR YİĞİT ORUÇOĞLU KİMDİR?

    Yiğit Oruçoğlu, 19 Ocak 2000 İstanbul/Kadıköy doğumludur. Bugüne dek hayatında sürekli sporun olduğunu belirten Yiğit Oruçoğlu, aslen anne tarafından Trabzon, baba tarafından ise Erzincanlıdır. Doğuş Üniversitesinde Endüstri Mühendisliği okumakta olan Yiğit Oruçoğlu, Survivor’a hayallerini gerçekleştirmek için geldiğinden ve yarışmada elinden gelenin en iyisini yapacağından bahsediyor. Yiğit Oruçoğlu, 14 yaşına kadar profesyonel yüzme sporu ile ve daha sonrasında 5 sene basketbolda birçok müsabakada yer almıştır. Şuan aktif olarak Crossfit sporu ile ilgilenen başarılı sporcu, Survivor’a oldukça kuvvetli bir fizikle geldiğini belirtiyor. Henüz öğrenci olmaktan olan Yiğit Oruçoğlu’nun medeni hali bekardır.

    YİĞİT ORUÇOĞLU’NUN BOYU KAÇ?

    Survivor 2021 ünlüler gönüllüler yarışmacıları arasına katılan Yiğit Oruçoğlu, izleyiciler tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Boyu ve fiziğiyle dikkat çeken başarılı yarışmacının fiziksel özellikleri merak ediliyor. 1.87 boyunda olan Yiğit Oruçoğlu 84 kilodur.

    YİĞİT ORUÇOĞLU’NUN INSTAGRAM ADRESİ NE?

    Survivor 2021 ünlüler takımına yedek yarışmacılar arasından katılan Yiğit Oruçoğlu, birçok izleyici tarafından sorgulanan ve merak edilen isimler arasında yer almaya başladı. Hırslı yapısı ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken başarılı yarışmacının sevenleri Yiğit Oruçoğlu’nun Instagram adresini merak ediyor. Yiğit Oruçoğlu’nun Instagram adresi :@yigitorucoglu’dur.

    ‘SAMİMİ BİR İNSANIM’

    Survivor 2021 ünlüler takımı yarışmacıları arasında yer alan Yiğit Oruçoğlu, izleyiciler tarafından merak edilen isimler arasında yer almaya başladı. Kişisel hayatı ve kişisel özellikleri merak edilen Yiğit Oruçoğlu kendisini şu şekilde tanımlıyor;

    “Hayallerinin peşinden koşan, hırslı, güvenilir ve samimi bir insanım.”

    ‘AİLEMİ GURURLANDIRMAK İSTİYORUM’

    Survivor’a yedek yarışmacılar arasından katılan Yiğit Oruçoğlu, Survivor izleyicilerinin en çok merak ettiği isimler arasında yer alıyor. Survivor’a katılma amacı merak edilen başarılı yarışmacı, yarışmaya katılmaktaki amacını şu şekilde tanımlıyor;

    “2010’dan beri hayallerini kurduğum, hedeflerimin arasında ilk sırada olan Survivor’da kendi karakterimi, sporcu kimliğimi yansıtıp her koşula karşı mücadele edip, savaşıp kendimi kanıtlamak ve ailemi gururlandırmak istiyorum. Survivor’da iz bırakan bir yarışmacı olmak istiyorum.”

    ‘SURVİVOR’I KAZANIRSA…’

    Survivor 2021 ünlüler takımına yedek yarışmacı listesinden dahil olan Yiğit Oruçoğlu, Survivor’ı eğer ki kazanırsa ödülün büyük bir kısmını eğitiminde kullanmak, geri kalanını da yatırım yapmak istiyor. Survivor’da yarışmak istediği takıma seçebilse gönüllüler takımını seçeceğini belirten Yiğit Oruçoğlu, yarışmanın favori yarışmacıları arasında yer alıyor.

  • 16
    ÖYKÜ UYSAL KİMDİR?

    Survivor Öykü Uysal, 2 Şubat 1990 tarihinde İzmir’de doğdu. Aslen İzmirli olan güzel yarışmacı Uşak’ta yaşamaktadır. 2015 yılında İzmir 9 Eylül Üniversitesi’nde mezun olan Öykü Uysal, 7 yıl boyunca lisanslı bir şekilde hentbol oynamıştır.

    Atletik yapısının yaptığı sporla ilgili olduğunu belirten Öykü Uysal, yarışmalarda hırsına ve kazanma isteğini her daim ortaya koyacağını belirtiyor. Hentbolun yanı sıra ilgilendiği spor dalları arasında fitness da bulunan Öykü Uysal, hayatını sporsuz yaşayamayacağından bahsediyor. Sporun kendisi için çok önemli olduğunu dile getiriyor.

    ÖYKÜ UYSAL NE İŞ YAPIYOR?

    Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan Öykü Uysal, hayatının büyük bir kısmını sporla geçiriyor ve spor salonu işletmeciliği yapmaktadır.

    ÖYKÜ UYSAL EVLİ Mİ?

    Survivor 2021 gönüllüler takımına katılan Öykü Uysal, evli ve bir çocuğu var.

    ÖYKÜ UYSAL’IN BOYU VE KİLOSU KAÇ?

    Fiziğiyle dikkat çeken Öykü Uysal’ın boyu 1.70 m, kilosu ise 53’tür.

    ÖYKÜ UYSAL’IN INSTAGRAM ADRESİ NE?

    Öykü Uysal’ın Instagram adresi @oykuuysal1 şeklindedir. Güzel yarışmacının Instagram’da 2261 takipçisi bulunuyor.


  • 17

    BERKAY YUVAKURAN KİMDİR?

    Berkay Yuvakuran, Survivor 2021 yeni yarışmacıları arasında bulunuyor. Gönüllüler takımı kadrosuna dahil olan Yuvakuran, 2 Kasım 1997 doğumlu.

    Bir zamanlar Fenerbahçe, Galatasaray ve Milli Takım’da oynadığı futbolla Türk futbolunun en önemli isimlerinden biri olan Semih Yuvakuran’ın oğlu olan Berkay Yuvakuran, Beşiktaş’ta kalecilik yapan Utku Yuvakuran'ın kardeşidir.

  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız