Tepki çeken Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'den özür

Finlandiya’da gece eğlencesi gündem olan Başbakan Sanna Marin Covid-19 riskine ve temaslı olmasına rağmen hafta sonu sabahın erken saatlerine kadar bir gece kulübünde eğlendiğini gösteren fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından özür diledi.

Haberler 08.12.2021 - 09:58

  • 1
    Finlandiya’da Başbakan Sanna Marin’in gece eğlencesi gündem oldu. Marin’in Dışişleri Bakanı Pekka Haavisto'nun corona virüs testinin pozitif çıktığı gün başkent Helsinki’de sabaha kadar arkadaşlarıyla bir gece kulübünde eğlenmesi birçok vatandaş tarafından tepkiyle karşılandı.


  • 2
    Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, Covid-19 riskine rağmen hafta sonu sabahın erken saatlerine kadar bir gece kulübünde eğlendiğini gösteren fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından özür diledi.


  • 3
    Gece kulübünde çekilmiş fotoğraflarının yayımlanmasından sonra bir özür mesajı yayımlayan Marin, "Eşim ve ben yemek ve alışveriş için dışarı çıktık. Arkadaşlarla görüştük ayrıca akşam ve gece hayatının keyfini çıkardık" dedi.


  • 4
    Marin, bir yetkilinin kendisine, enfekte bir kişiyle temas halinde olmasına rağmen, corona virüs genelgeleri doğrultusunda kendisini izole etmesini gerektirmediğini söylediğini belirtti.


  • 5
    Mesajında "Daha iyi karar vermeli ve bana verilen bilgileri iki kez kontrol etmeliydim" diyen Marin, "Bunu yapmam gerektiğini anlamadığım için çok üzgünüm" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız