Tottenham’ın menajeri Mauricio Pochettino: Çok mutluyum, House of Cards başladı

Tottenham futbol takımının menajeri Mauricio Pochettino, maç öncesi düzenlediği basın toplantısında House of Cards dizisi hayranlığından bahsederek, “Çok mutluyum çünkü House of Cards’ın yeni sezonu başladı” ifadesini kullandı.

Haberler 06.11.2018 - 15:16

  • 1

    İngiltere’nin Premier League ekiplerinden Tottenham’ın menajeri Mauricio Pochettino, Şampiyonlar Ligi’ndeki PSV maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında yaptığı House of Cards açıklamasıyla şaşırttı.

  • 2

    Pochettino, dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan House of Cards adlı dizinin altıncı sezonunun başlamasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

  • 3

    Pochettino, basın toplantısında yaptığı değerlendirmede, “Bizim için garip bir sezon oldu ancak çok mutluyum çünkü House of Cards’ın yeni sezonu başladı. Dün üç bölüm birden izledim. Bu diziden çok şey öğrendim. Herkese tavsiye ederim. Bence bu dizi bizim ne kadar iyi olduğumuzu gösteriyor. Futbol da çok politik bir oyundur” dedi.

  • 4

    Pochettino, Amerikan politik drama dizisi hakkında, “Dizi bir kurgu ama onu pek çok şeye tercüme edebilirsiniz” ifadsini de kullandı.

  • 5

    Michael Dobbs'un aynı adlı romanını temel alan, Emmy ve Altın Küre ödüllü House of Cards dizisi, acımasız politikacının her ne pahasına olursa olsun durmadan Washington D.C.'yi ele geçirmeye çalışmasını ele alıyor.

  • 6

    2013 yılında yayın hayatına başlayan dizi, ömrünü Beyaz Saray'da geçiren bir politikacının, kendisine vaat edilen Dışişleri Bakanlığı görevinin başkasına verilmesiyle birlikte tüm politikacıların kirli çamaşırlarını ortaya dökme planları yapmaya başlamasını konu alıyor.

  • 7

    Geçtiğimiz yaz, Kevin Spacey’nin de içinde bulunduğu cinsel taciz iddiaları sonrasında Netflix dizinin çekimlerini durdurmuş  ve Spacey diziden kovularak final sezonunun senaryosu baştan yazılmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız