Gelecek nesil BMW 1 Serisi

Yeni 1 Serisi'nde kısa kaputlu, daha fazla kabin hacmi sunan, önden çekişli steyşın versiyon olacak.

Haberler 15.12.2010 - 14:51

Autocar dergisinin haberine göre, gelecek nesil BMW 1 Serisi'nde farklı gövde tasarımı; daha kısa kaputu, daha dik A sütunları (ön camın sağ ve solundaki sütunlar), öne kaymış kabini ile daha geniş iç hacim sunan bir model olacak.

Steyşın 1 Serisi versiyonu BMW'nin güncel model yelpazesindeki 5 Serisi ve 5 Serisi GT modeli gibi olacak. Sadece daha küçük ölçekte.

Habere göre yeni 1 Serisi'nin önden çekişli verisyonu, modifiye edilmiş Mini Countryman platformu üzerine kurulacak. Aracın şasisinde yoğun şekilde aluminyum kullanılacak.

Önden çekişli versiyonuna motor enlemesine yerleştirilecek. Uzun 6 silindirli motor sığmayacağı için kullanılamayacak, ama 3 silindirli ekonomik bir motor seçenekler arasında sunulacak.

Arkadan itişli 1 Serisi versiyonları, 3 kapılı, 5 kapılı, coupe ve cabriolet gövde tipinde olacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız