Maserati GranTurismo S Automatic

Mayıs ayında satışa sunuluyor.

Haberler 20.04.2009 - 11:20

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati’nin ilk olarak 2009 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıttığı GranTurismo S modelinin Automatic kodlu yeni versiyonu, Mayıs ayı başıyla birlikte Türkiye’de de satışa sunuluyor.

İlk etapta sadece 2 adet ithal edilecek olan ve 214,000 Euro’dan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çeken Maserati GranTurismo S Automatic, ZF tarafından geliştirilen 6 ileri vitesli yeni otomatik şanzımana ve 4.7 litrelik 440 bg güç ile 490 Nm tork üreten V8 motora sahip. Quattroporte Sport GT S modelinde de kullanılan otomatik şanzıman, manuel kullanımda gaza tam basıldığında vites küçültmüyor ve düz vites gibi çalışabiliyor. Maserati GranTurismo S Automatic, sürekli ayarlanabilir amortisörler Skyhook süspansiyon sistemine de sahip.

Mevcut Maserati modellerinin tasarımlarına paralel biçimde sportif ve çarpıcı tasarımlı Maserati GranTurismo S Automatic, yeni tip kapı eşikleri ve Trident tasarımlı yeni tip 20 inç ebadında jantlarıyla dikkat çekiyor. Daha da zenginleştirilmiş donanıma sahip Maserati GranTurismo S Automatic’te standart olarak sunulan Bluetooth ve isteğe bağlı olarak sunulan iPod arayüzü gibi unsurlar, Maserati Multimedya Sistemi’ni tamamlayıcı modern teknolojiler arasında yer alıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız