Porsche Exclusive & Tequipment

Porsche donanımlar ile, Panamera modeli için çok çeşitli bireyselleştirme seçenekleri sunuyor.

Haberler 07.08.2009 - 00:47

Porsche Exclusive seçeneklerinin en başında kişiselleştirmenin yapılması için kullanılacak özel malzemelerden –ahşap, alüminyum, karbon ve deri- oluşan bir koleksiyon var. Fotoğraflardaki Gran Turismo Porsche'de yat maunu ahşap kaplama kullanılmış. Bu tema tavandaki tutamaklarda ve üç kollu direksiyon simidinde de kendini gösteriyor.

İç kısımda, güneş siperliklerinden, direksiyon simidine, koltuk ve konsola kadar heryer tepeden tırnağa en yüksek kalitede deriyle kaplınmış. Gösterge paneli ve Sport Chrono kronometre gösterişli renk seçeneğiyle geliyor.

Porsche Tequiment tarafında da başka seçenekler var; bunlar arasında iki arka koltuk arasında 10.5 litrelik bir soğutucu, ayrıca önde özel olarak tasarlanmış hava emme ızgaraları, ön tekerleklerin arkasındaki kanatlarda bulunan hava çıkışları bulunuyor.

Porsche Tequipment Eylül ayı itibariyle satışa sunulacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız