Renault Captur konsept

Fransız üretici gelecek ay Cenevre Otomobil Fuarı’nda şirketin yeni tasarım stratejisine dair gelişimleri gösteren bir crossover konsepti tanıtacak.

Haberler 11.02.2011 - 14:04

Captur adındaki bu kaslı görünümlü crossover, şirketin yeni ön kısım tasarımını içeriyor. Bu tasarımın merkezinde büyük bir Renault logosu yer alıyor.

Konsept 150 beygir gücünde 1.6 litrelik çift turbolu bir dizel motor içeriyor. Motor kilometre başına 99 gram CO2 emisyonuna sahip.

Captur, 2010 Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılmış DeZir iki kişilik elektrikli coupe'den sonra Renault'nun ikinci konsept otomobili. Fuar için toplam altı konsept araç planlanıyor.

Renault yeni marka kimliğinin insan hayatının farklı aşamalarını temel aldığını ve her bir konsept otomobilin ayrı bir aşamayı temsil ettiğini söylüyor. DeZir ‘aşık olma’yı, her yeni maceranın başında var olan o tutkuyu ifade etmişti. Renault Captur’un ise ikinci aşamayı, “iki insanın çevrelerindeki dünyayı keşfetmesini” temsil ettiğini belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız