Hırvatistan'da yabancı hakem tartışması

Hırvatistan Ligi'nde Hajduk Split ile büyük bir şampiyonluk mücadelesi veren Dinamo Zagreb, iki takımı ligin son haftasında karşı karşıya getirecek maça yabancı bir hakem atanmasını istedi. hırvatistan futbol federasyonu, başkent ekibi'nin talebini inceleyeceğini açıkladı.

Haberler Ntvspor 21.04.2009 - 17:09

İSTANBUL - Hırvatistan Ligi'nde, bitime 7 hafta kala Dinamo Zagreb en yakın rakibi Hajduk Split'in 1 puan önünde lider durumda bulunuyor.

İki takım ligin son haftasında Split'te karşı karşıya gelecek ve büyük olasılıkla şampiyon bu kritik maçta belirlenecek. Dinamo Zagreb yönetimi, tansiyonu yüksek olacağı şimdiden anlaşılan mücadeleyi yabancı bir hakemin yönetmesini istedi.

Yönetimden yapılan açıklamada, "karşılaşmayı Avrupa'nın en iyi liglerinden birinde görev yapan, tarafsız ve deneyimli bir hakemin yönetmesini istiyoruz. Hajduk cephesinin şimdiden gerilimi tırmandırma isteği de bu talebimizi haklı gösteriyor" denildi.

Bu sezon Hajduk'a iki kez yenilen Dinamo Zagreb, her iki maçta da hakem kurbanı olduğunu öne sürmüştü. Hırvatistan Futbol Federasyonu talebi inceleyeceğini açıkladı. Ancak ülkenin önde gelen spor yazarlarına göre, Dinamo'nun yabancı hakem isteği kabul edilmeyecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız