Kartal ikinci yarıda açılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni 2-1'lik sonuçla yenerek zirve yarışını sürdüren Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in son haftalarında ikinci yarılarda bulduğu gollerle puan topluyor.

Haberler 28.02.2009 - 12:54

Siyah-beyazlılar, ligde oynadığı son 3 maçta da ikinci yarılarda gol buldu. Geride kalan 3 maçta toplam 6 gol atan ''Kara Kartallar'', bunların tamamını ikinci devrelerde kaydederken, ilk yarıları boş geçti.

Ligin 20. haftasında İstanbul'da Trabzonspor ile karşılaşan Beşiktaş, 28. dakikada Gökhan Ünal'ın golüyle 1-0 geriye düşerken, 77. dakikada Bobo'nun golüyle 1-1 eşitliği sağladı ve zorlu karşılaşmadan 1 puan alarak ayrıldı.

Siyah-beyazlılar, 21. haftadaki Gaziantepspor deplasmanında da ilk yarıyı golsüz berabere tamamlamış, ikinci yarıda 48 ve 87. dakikalarda Nobre, 51. dakikada da Tello'nun golleriyle sahadan 3-0 galip ayrılmıştı.

Son olarak dün İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında yine ilk yarıda gol atamayan siyah-beyazlılar, 80. dakikada Tello, 85. dakikada da Gökhan Zan'ın golleriyle 2-1 galip geldi ve ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puana ulaştı.

Siyah-beyazlılar, bu sezon geride kalan 22 haftada toplam 35 gol atarken, bunların 19'unu ikinci, 16'sını ise ilk yarılarda kaydetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız