Şirin dev Shaq'tan dans şov

NBA'de nefesler tutuldu ve bütün dünya All-Star hafta sonunu beklemeye başladı. Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece NTV SPOR'dan canlı yayınlanacak bu şölene çok kısa bir süre kala akıllara bir önceki All-Star'da basketbolun şirin devi Shaq'ın sergilediği şov geldi.

Haberler Ntvspor 11.02.2010 - 12:25

Dünyanın en çok takip edilen basketbol organizasyonu olan NBA'de gözler All-Star heyecanına çevirildi. Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan sabaha karşı 03:15'te NTV SPOR'dan canlı yayınlanacak ve aynı anda NTVSPOR.NET'ten de yazılı olarak canlı aktarılacak olan All-Star maçına çok kısa bir süre kala akıllara NBA'in "şirin dev yıldızı" Shaquille O'Neal'ın bir önceki All-Star haftasında sergilediği dans şov geldi.

Basketbol dışındaki hünerlerini de sergilemekten çekinmeyen Shaq, bu dans şovunda karşısında bir diğer süper yıldız LeBron James ile Dwight Howard'ı da alarak izleyenleri hem güldürdü hem de coşturdu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız