2023 Steam Cadılar Bayramı indirim tarihleri: Steam Cadılar Bayramı indirimi ne zaman bitecek?

20 Kasım itibarıyla platform üzerinden Türk Lirası desteğini çekerek dolar kuruyla alışveriş yapılabileceğini duyuran Steam, Cadılar Bayramı'na özel indirim kampanyalarını paylaştı. Peki, 2023 Steam Cadılar Bayramı indirimi kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? İşte 2023 Steam Cadılar Bayramı indirim tarihleri...

Haberler 30.10.2023 - 09:00

Oyuncular tarafından en çok tercih edilen video oyun platformlarından biri olan Steam, her sene büyük mevsimsel indirimler yaparak oyunların fiyatlarını aşağıya çekiyor. Dolar kuruna endeksli alışverişe geçmeden önce platform üzerindeki son indirim olacak Cadılar Bayramı indirimi, 29 Ekim 2023 tarihl itibariyle başladı. 


STEAM CADILAR BAYRAMI İNDİRİM TARİHLERİ

29 Ekim'de başlayan Cadılar Bayramı indirimleri, 2 Kasım TSİ 21:00'e kadar sürecek.

Steam Cadılar Bayramı indirimleri kapsamında birçok oyunda yüzde 80'e varan indirimler sunuluyor. Böylelikle korku ve karanlık temalı yapımlar başta olmak üzere yüzlerce oyun düşük fiyatla buluştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız