5 yaşındaki oğlunu öldüren baba tutuklandı

İstanbul'da  5 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdükten sonra intihara kalkışan baba çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberler İHA 19.05.2016 - 19:53

Kartal Cumhuriyet Mahallesi’nde 5 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdükten sonra polisi arayan Yıldırım T. eve gelen polis ekiplerince gözaltına alınmıştı. Olayın ardından bileklerini keserek intihara kalkıştığı görülen baba Yıldırım T. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Tedavisinin ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayına çıkarılan baba Yıldırım T. savcılık sorgusunun ardından tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Baba Yıldırım T. çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan olayın ardından intihar girişiminde bulunan zanlı Yıldırım T.'nin her iki kolunun da sargılı olduğu görüldü. Tekerlekli sandalyede olan baba Yıldırım T. görüntülenmemek için sargılı kollarıyla yüzünü gizlemeye çalıştığı görüldü. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız