96. yaşını kutladığı gün corona virüsü yendi

Mardin’in Artuklu ilçesinde, 96 yaşındaki Zekiye Erken doğum gününde corona virüsü yendi. Torunları tarafından getirilen pastanın üstündeki mumları üfleyen Erken hem doğun gününü hem de virüsten kurtuluşunu kutladı.

Haberler İHA 11.12.2020 - 10:55

96 yaşındaki Zekiye Erken, 23 gün önce corona virüse yakalandı. Evinde karantinaya giren Zekiye ninenin en büyük destekçileri torunları oldu. Hastalıktan 23 gün sonra kurtulan Zekiye ninenin doğum günü de aynı güne denk geldi. Zekiye nine, hem hastalığı yenmesini hem de yeni yaşını kestiği pastayla kutladı.

Zekiye Erken'in torunu Mehmet Şerif Elbaner, anneannesinin güçlü olduğunu ve ona moral desteğinde bulunduklarını vurguladı. Elbaner, "Anneannem çok güçlü bir kadın, ailemizin en büyüğü. Hastalığı atlattığı gün yeni yaşına girdi. İyileşme sevincini ve yeni yaşını birlikte kutladık" dedi.

Corona virüsü yenen Zekiye Erken, torunlarına teşekkür ederek vatandaşların maske takmalarını istedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız