Afrika Punk'la buluştu

Tasarımcı Rojin Aslı Polat'ın Afrika'yla Punk'ı bir araya getirdiği koleksiyonu modaseverlerle buluştu.

Haberler 16.05.2011 - 12:14

Yıllarca Beymen ve Derishow'da çalışmış olan Rojin Aslı Polat, kendi markası için hazırladığı ilk koleksiyonu AfroPunk'ı Tünel'deki yeni adresinde tanıttı.

Tünel meydanından Haliç'i izleyen yeni adresinde verdiği davette moda ve sanat dünyasından isimleri ağırladı.

Kobalt mavisi, turkuaz, çimen yeşili, limon sarısı, nar çiçeği, vişne gibi birçok canlı renkten oluşan koleksiyon dört mankenle sunuldu.

Afrika'ya ve Punk'a gonderme yapan 2011 Yaz Koleksiyonu, minimalist stili, tasarımların tamamlayıcısı olmaktan çıkıp başrole dönüşen renk ve desenleriyle, davetlilerden tam not aldı.

Masai, spontane ataç ve çengelli iğne desenlerinin ipeklerle buluştuğu, günün her saati farklı şekilde kullanılabilen ve dayatmacı olmayan tasarımlar, davetiler tarafından da şık ve rahat bulundu.

Rojin Aslı Polat
İlk Belediye Caddesi, Vural Arıkan Apt. 5-5
Tünel/Beyoğlu

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız