Artvin'de yangın: 20 ev kullanılamaz hale geldi

Artvin'in Yusufeli ilçesinde bir evde başlayan ve çevredeki bazı ahşap evlere de sıçrayan yangın kontrol altına alındı. Vali Doruk, yangında 20 evin kullanılamaz hale geldiğini söyledi.

Haberler İHA, Anadolu Ajansı, DHA 03.08.2021 - 16:15

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Yüncüler köyü Dabget Mahallesi'nde bir evde öğlen saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen yangın, çevredeki bazı ahşap evlere de sıçradı.

20 EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ, CAN KAYBI YOK

Kısa sürede büyüyen yangının çevredeki evlere sıçradığını vurgulayan Artvin Valisi Yılmaz Doruk, "Çıkan yangında yaklaşık 20 ev kullanılamaz hale geldi. Can kaybı ve yaralanan olmadı" dedi.

Vali Doruk, yangının Orman İşletme Müdürlüğü, belediye, jandarma ve köy halkının müdahalesiyle kontrol altına alındığını açıkladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız