Avukatından 'Bilal Erdoğan' açıklaması

Bilal Erdoğan'ın avukatı "25 Aralık'taki soruşturma kapsamında, Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan hakkında dinleme ve fiziki takip kararı yok" dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 27.02.2014 - 17:09

Avukat Ahmet Özel, soruşturmayı yürüten savcılığa, müvekkili hakkında dosya kapsamında herhangi bir dinleme, fiziki takip ve iletişimin dinlenilmesiyle ilgili mahkeme kararı olup olmadığı ve böyle bir karar var ise ne zaman sonlandırıldığına ilişkin talepte bulundu.

Talebi inceleyen savcılık da cevap yazısında, ''Bilal Erdoğan ile ilgili herhangi bir fiziki takip, iletişimin dinlenmesi, kayda alınmasına dair mahkeme kararı bulunmamaktadır. Dolayısıyla herhangi bir sonlandırma kararı da yoktur'' ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız