Barajdaki yüzen barakalardan uyuşturucu çıktı

Bursa'nın Orhaneli ilçesindeki bir barajda, suyun üzerine yapılan 3 ahşap barakada uyuşturucu ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 25.09.2019 - 12:29 Son Güncelleme : 25.09.2019 - 12:30

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Orhaneli ilçesi Karıncalı Mahallesi'ndeki Çınarcık Barajı'nda suyun üzerinde yüzen ahşap yapılar tespit etti.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile DSİ 1. Bölge Müdürlüğü ekipleriyle bölgeye giden ekipler, F.K., İ.H. ve E.S.'ye ait barakalarda arama yaptı.
Aramalarda, 307 gram kubar esrar ve ruhsatsız iki av tüfeği bulundu. Bu kişilere ait motorlu 3 kayık ve 83 balık avı malzemesi de tespit edilerek, barajdan avlandığı belirlenen 56 yayın balığı suya bırakıldı.

F.K., İ.H. ve E.S. hakkında "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak, Su Ürünleri Kanunu ile 2521 sayılı Kanun'a muhalefet" suçlarından yasal işlem yapıldı.

İzinsiz olarak variller üzerine inşa edilen yapıların kaldırılacağı öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız