Beyoğlu'da araç yangını

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde seyir halindeki otomobil alev alev yandı. Vatandaşların yangın tüpü sıkarak müdahale ettiği otomobili daha sonra gelen itfaiye ekipleri söndürürken, Karaağaç Caddesi yangın nedeniyle bir süre trafiğe kapatıldı.

Haberler DHA 30.06.2020 - 11:59 Son Güncelleme : 30.06.2020 - 12:59

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi Halıcıoğlu Karaağaç Caddesi'nde giden otomobilden seyir halindeyken dumanlar çıkmaya başladı.

Sürücü ve yanındaki yakınları otomobilden hızlıca indi. Yangına ilk olarak yoldan geçen diğer sürücüler yangın tüpüyle köpük sıkarak müdahale etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri trafiği çift yönlü kapatarak önlem aldı. Vatandaşların müdahalesi yetersiz kalınca ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen otomobil tamamen hurdaya döndü. Yangın nedeniyle trafiğe kapatılan yol daha sonra açılarak normale döndü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız