Cansel'in okuduğu okulun idarecileri beraat etti

Kayseri'de öğretmeni tarafından cinsel saldırıya uğradığı için hayatına son verdiği iddia edilen lise öğrencisi cansel k.'nın ölümüyle ilgili davada, okul yönetimi beraat etti.

Haberler NTV Haber 27.09.2016 - 16:59 Son Güncelleme : 27.09.2016 - 17:06

Kayseri'de öğretmeni tarafından cinsel saldırıya uğradığı için hayatına son verdiği iddia edilen lise öğrencisi cansel k.'nın ölümüyle ilgili davadanın ilk duruşmasında, olayı bildirmemekle suçlanan okul müdürü, iki yardımcısı ve rehber öğretmeni savunma yaptı.

Tutuksuz sanıklar,konuyu araştırmalarına rağmen Cansel'in cinsel saldırı olayını anlatmadığını, sadece öğretmenle mesajlaştıklarını söylediğini öne sürdü. Müdür yardımcısı T.İ., "Cansel'e öğretmenin cezalandırılması gerektiğini söyledim. Ama bana babasının polis olduğunu, öğretmeni öldürmesinden korktuğunu söyledi" dedi. Mahkeme, yasal suçların oluşmaması durumunu göz önüne alarak sanıkların beraatine karar verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız