Cizre’de 3 gözaltı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün akşam bir uzman çavuşa ait otomobile düzenlenen saldırı ile ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 04.05.2010 - 14:28

Dün akşam Cizre Garnizon Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Mehmet Çelikel ve ailesinin içinde bulunduğu özel otomobile Nur Mahallesi Akaydın Caddesi’nde düzenlenen silahlı saldırının ardından güvenlik güçlerince başlatılan operasyon sürüyor.

Çalışmalarda olayla ilgili bağlantıları bulunduğu gerekçesiyle kapatılan BDP'nin ilçe başkanı Mehmet Tunç, Fırat Kızıl ile ismi henüz öğrenilmeyen bir kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 3 kişinin Cizre Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde sorgusu sürüyor.

Öte yandan, polisin, olayın ardından Cizre Belediye Başkan Yardımcısı Hanım Onur'un Dağkapı Mahallesindeki evde arama yaptığı öğrenildi.

Saldırıda, otomobilde bulunan uzman çavuş Mehmet Çelikel, eşi Sema Çelikel ile kızları Şule ve Ceren yaralanmış, olay yerinden yaya olarak geçmekte olan Erdal Bağata ise yaşamını yitirmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız