Ergin: Değerlendirmek başka, kaldırmak başka

Özel Yetkili Mahkemelere ilişkin eleştirilere değinen Adalet Bakanı Sadullah Ergin, 'Şikâyetleri değerlendirmek başka, mahkemeleri kaldırmak başka' dedi.

Haberler 24.02.2012 - 17:35

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Divan Otel'de düzenlenen ''Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu 68. Toplantısı''nda yaptığı konuşmada, 4. yargı paketi için çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Adalet Bakan, Hrant Dink davasının gerekçeli kararı ve Devlet Denetleme Kurulu'nun Hrant Dink raporu için “Yeni unsurlar ortaya çıkarsa, yeni soruşturma açılabilir" dedi.

Bakan Ergin, Özel Yetkili Mahkemelere ilişkin eleştirilere de, "Şikâyetleri değerlendirmek başka, mahkemeleri kaldırmak başka" yanıtını verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız