'Geleceğin Aslanı' Altın Portakal'da

Venedik Film Festivali'nde 'En İyi İlk Film' ödülü alarak 'Geleceğin Aslanı' seçilen, Seren Yüce'nin 'Çoğunluk' adlı filmi, Altın Portakal'da da yarışacak.

Haberler Anadolu Ajansı 15.09.2010 - 15:34

Venedik Film Festivali'nin ''Venedik Günleri/ Venice Days' bölümünde Türkiye'yi temsil eden 'Çoğunluk' filmi, Venedik'ten 'En İyi İlk Film' anlamına gelen 'Geleceğin Aslanı' ödülüyle döndü.

Fatih Akın'ın da aralarında yer aldığı 'İlk Film Jürisi'nin bu yıl 'Geleceğin Aslanı' ödülüne değer gördüğü, Seren Yüce'nin ilk uzun metraj filmi 'Çoğunluk', 47. Festival'de Antalya'da Altın Portakal için yarışacak.

Görüntü yönetmenliğini Barış Özbiçer'in, sanat yönetmenliğini Meral Efe'nin, kurgusunu Mary Stephen'in, müziğini Gökçe Akçelik'in yaptığı; Bartu Küçükçağlayan, Settar Tanrıögen, Nihal Koldaş, Esme Madra, Erkan Can, İlhan Hacıfazlıoğlu, Cem Zeynel Kılıç, Feridun Koç ve Mehmet Ünal'ın rol aldığı, 'Çoğunluk'ta, orta sınıf bir ailenin yaşamına odaklanılıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız