İç çamaşırı mağazasının önünde sergilenen cansız mankene saldırı

Fatih'te bir kişi kadın bedenini teşhir ettiği iddiasıyla iç giyim mağazasının önündeki cansız mankene saldırdı.

Haberler DHA 18.03.2023 - 17:20 Son Güncelleme : 18.03.2023 - 19:56

İstanbul'un Fatih ilçesinde iç giyim mağazasının önünde sergilenen cansız mankenler saldırıya uğradı.

Saldırgan, kadın iç çamaşırı giydirilen cansız mankenleri tekmeleyerek yere düşürdü.

Mağaza sahibi kadın, kapı önüne çıktığında, saldırganın "Bunlar kadın bedenini teşhir ediyor" diye bağırarak uzaklaştığını gördü. Saldırı görüntüleri sosyal medyada yayınlanınca tepki gördü.

İşyeri sahibi Melis Alptekin, saldırı anını anlatırken "Bir adam mankenleri tekmeliyordu. Sonra sinirli bir şekilde 'Buranın sahibi kim' diye bağırmaya başladı. Sonrasında 'Siz Müslümansınız, bunlar kadın bedenini teşhir ediyor. Siz nasıl bunları buraya koyarsınız' diye bağırmaya başladı." dedi.

"MANKENLERİ GÖREMEYİNCE GİTMİŞ"

Saldırganın çevredekilerin müdahalesiyle uzaklaştırıldığını ifade eden işyeri sahibi, saldırganın ertesi gün yeniden geldiğini söyledi

Alptekin, "Diğer çalışanlarımız görmüş, gelip kapının önünü kontrol etmiş. Ben o sırada olmadığım için mankenler kapının önünde yoktu, mankenleri göremeyince gitmiş. Ben geldim, mankenlerimi yine çıkardım. Hatta daha güzel giydirdim. Çünkü biz onların zihniyetinden korkmuyoruz artık. Şikayetçi olmadım. Çünkü şikayetçi olsam bile ne yapılabilir diye düşündüm." ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız