İl Meclisi bu kez de toz pembe

Van'da İl Genel Meclisi salonuna takılan güvenlik kameralarını önceki gün kar maskesi takarak protesto eden BDP'li meclis üyeleri, bu kez de kameraları pembe bezle kapattılar.

Haberler 06.10.2010 - 15:39

Van İl Genel Meclisi'nin 4 Ekim Pazartesi günü tamamlanamayan Ekim ayı olağan toplantısı bugün 26'sı BDP'li 35 meclis üyesinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı salonuna kendilerinden habersiz güvenlik kamerası yerleştirildiğini ileri süren meclis üyeleri, salondaki 5 güvenlik kamerasının üzerini ''pembe bezler''le kapatarak toplantıyı gerçekleştirdi.

BDP Grup Sözcüsü Faruk Gören, gazetecilere yaptığı açıklamada, meclis salonuna kameraların yerleştirilmesi veya çıkarılmasının kendi kararlarıyla gerçekleşecek bir durum olduğunu belirterek, kameraların üzerini bezle kapatıp görüntü alınmasına engel olduklarını ifade etti.

İl Genel Meclisi salonunda, 4 Ekim'de düzenlenen toplantıda BDP'li 23 meclis üyesi, salona kendilerinden habersiz güvenlik kamerası yerleştirildiğini öne sürerek, toplantıya kar maskeleriyle katılmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız