İz Tower’da teslimat yılbaşında

Egeyapı Group’un İstanbul Anadolu Yakası’ndaki projesi İz Tower’ın satışı başlıyor. Kartal’da yükselen İz Tower'da teslimatlar, 2013 yılbaşında gerçekleşecek.

Haberler 24.04.2012 - 16:47

Egeyapı Group’un İstanbul Kartal’da inşa ettiği İz Tower’da satışlara başlanıyor. Yaklaşık 5 bin 200 metrekare arazi üzerine konumlanan ve 2013 yılbaşında teslim edilecek İz Tower; 21 kat, 163 daire ve 8 ticari üniteden oluşuyor.

Egeyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, İz Tower’ı tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerini göz önüne alarak geliştirdiklerini söyledi. Kabadayı; “İz Tower, D-100 Karayolu’na yürüme mesafesinde bulunuyor. Ayrıca tamamlanmak üzere olan dünyanın en büyük adalet sarayının yanı sıra, Real alışveriş merkezlerinin de hemen yanı başında. İz Tower ayrıca yakında hizmete açılacak Kartal-Kadıköy metrosuna da yürüme mesafesinde. Sabiha Gökçen Havalimanı’na da 10 dakikalık mesafede bulunması sebebiyle ulaşım konusunda hiçbir sıkıntısı bulunmuyor” dedi.

İz Tower’da 60 ve 65 metrekare olmak üzere iki tip 1+1’in yanı sıra 96-98 metrekareden oluşan iki tip 2+1 ve 108 m2’lik dubleks loft daireler bulunuyor. Proje; kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, güneşlenme terası, hamam, buhar odası, çocuk oyun alanları, 24 saat kamera güvenlik sistemi ve kapalı otopark gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

İz Tower'da ön satışa özel ödeme planları sunuluyor; sadece yüzde 1 ön ödeme yaparak yüzde 34’lük peşinatı faizsiz teslim tarihine ötelemek mümkün, geriye kalan yüzde 64’lük kısım için ise aylık 1250 TL’den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Yüzde 50’lik peşinat ödemelerinde ise geriye kalan yüzde 50’lik kısım faizsiz teslim tarihine ötelenebiliyor. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 7 indirim yapılabiliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız