İzmir'de silahlı saldırı: 1 ölü

İzmir’in Karabağlar ilçesinde yüzleri maskeli iki kişinin silahlı saldırısına uğrayan işadamı hayatını kaybetti.

Haberler Anadolu Ajansı 11.02.2017 - 20:31

Arşiv

İzmir’in Karabağlar ilçesinde yüzlerini kar maskesi ile kapatan iki kişinin silahlı saldırısına uğrayan işadamı hayatını kaybetti.

Ali Fuat Cebesoy Mahallesi 9501/2 Sokak'ta evinden işyerine gitmek üzere çıkan Yusuf Adıgüzel, otomobiline bineceği sırada kimlikleri henüz belirlenemeyen yüzlerini kar maskesiyle kapatan 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Saldırganlar geldikleri otomobille olay yerinden kaçarken ağır yaralanan, 112 Acil Sağlık ekiplerince Katip Çelebi Üniversitesi Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Adıgüzel, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Müteahhitlik yapan işadamının evli ve 5 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Öte yandan, çevredeki tüm güvenlik kamerası görüntülerini toplayan polis ekiplerinin, Yusuf Adıgüzel'e silahlı saldırı düzenledikten sonra kaçan zanlıların yakalanması için başlattığı çalışmanın sürdüğü bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız