Katil intihara teşebbüs etti

Eskişehir'de tecavüz ettiği 11 yaşındaki Öznur Uluişden'i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Ali Haydar Körmeçli'nin intihara teşebbüs ettiği bildirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 22.09.2010 - 15:23

4 Eylül'de kaybolan ilköğretim okulu öğrencisi 11 yaşındaki Öznur Uluişden'e tecavüz edip, boğarak öldürdükten sonra toprağa gömdüğü iddiasıyla 14 Eylül'de tutuklanan Ali Haydar Körmeçli, kaldığı H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda intihara teşebbüs etti.

İnfaz koruma memurları, sabah kontrolünde Körmeçli'yi, tek kişilik hücresinde, parçaladığı gömleğini ip yaparak kendini astığını fark etti. Baygın haldeki Körmeçli, revire kaldırıldı.

Burada ilk müdahalesi yapılan Körmeçli, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Körmeçli, Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Körmeçli'nin hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Öte yandan vahşice öldürülen Öznur Uluişden'in yakınları da hastaneye geldi. Jandarma ve emniyet güçleri de hastanede güvenlik önlemi aldığı gözlendi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız