Kılıçdaroğlu: Harekat TSK'nın gerçekleştirdiği milli operasyondur

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Zeytin Dalı Harekatı'nın Türkiye'nin güvenliğini sağlamak için TSK’nın gerçekleştirdiği milli bir operasyon olduğunu söyledi.

Haberler NTV Haber 10.02.2018 - 07:36

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Hürriyet gazetesine konuşan Kılıçdaroğlu, harekatın siyasette tartışma konusu olmasından rahatsızlık duyduğunu belirtti. CHP lideri, harekatın milli bir operasyon olduğunu vurgularayarak, "Türkiye güvenliğini sağlamak zorunda" dedi.

Kılıçdaroğlu, "Türkiye Afrin’e girmemeli" sözleriyle ilgili de konuştu.

"Fırat Kalkanı’nda da Suriye’de çok derine inmenin doğru olmadığını söylemiştim. Şimdi de aynı şeyi söylüyorum. '300-400 bin nüfuslu bir şehre TSK’yı sokmak doğru değil. Ne kadar az kayıp verirsek bu operasyon o kadar başarılı olur’ diyorum. Neticede oraya kalmak için gitmiyoruz" diye konuştu.

"ESAD TERÖRİST İSE O ZAMAN SOÇİ'YE NİYE GİDİYORSUN?"

Kılıçdaroğlu, "Esad'la görüşün" sözlerine gelen tepkilere "Bir teröristle nasıl görüşelim" dediler. O zaman Soçi'ye niye gidiyorsun? İçeride Esad’a terörist diyorsun, dışarıda adamlarıyla adamların yan yana oturuyor. Sen kimi kandırıyorsun?" karşılığını verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız