''Kötü Kedi Şerafettin'' lakaplı uyuşturucu satıcısı yakalandı

''Kötü Kedi Şerafettin'' lakabıyla tanınan uyuşturucu satıcısı İstanbul'da yakalandı. Zanlının özellikle de birçok ünlü isme uyuşturucu temin ettiği iddia ediliyor.

Haberler NTV Haber 08.10.2018 - 12:09

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ''Kötü Kedi Şerafettin'' lakabıyla tanınan uyuşturucu satıcısı Şerafettin K.'yi Cihangir'de sevgilisiyle birlikte yakalandı.

Zanlının, sevgilisinin evini depo olarak kullandığı ortaya çıktı. Evde yapılan aramada çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Polisin zanlıyı bir süredir teknik ve fiziki takibe aldığı bu sayede bağlantılarını da ortaya çıkardığı öğrenildi. Zanlı ve sevgilisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız