Kurultayda kameramanın bacağı kırıldı

CHP 33. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun salona gelişini görüntülemek isterken sandalyeden düşen bir basın mensubu yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 23.05.2010 - 16:54

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurultayın yapıldığı Atatürk Spor Salonu'na gelişinde partililer ve basın mensuplarının yoğun ilgisi nedeniyle kargaşa yaşandı.

Kılıçdaroğlu'nun tribünlerdeki yerini almasının ardından görüntü almak isteyen TV8 televizyonunun kameramanlarından Ufuk Karagül, üzerine çıktığı sandalyeden düşerek yaralandı.

Divan Başkanı Kemal Anadolu salondaki sağlık ekiplerini uyararak Karagül'ün bulunduğu bölüme yönlendirdi. Bu arada Kemal Kılıçdaroğlu da tribünlerde oturduğu bölümden inerek, Karagül'e geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Karagül'ün bacağında kırık olduğu öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız