MİT’ten dinleme haberlerine yalanlama

MİT Müsteşarlığı, Seferberlik Bölge Başkanlığı'nda yapılan aramanın hiçbir evresinde yer almadığını açıkladı.

Haberler Anadolu Ajansı 29.12.2009 - 14:29

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarlığından, Seferberlik Bölge Başkanlığı'nda arama yapılmasına ilişkin sürecin hiçbir evresinde MİT'in yer almadığı belirtti.

MİT Müsteşarlığından yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:

''29.12.2009 tarihli Vatan Gazetesi ile çeşitli internet sitelerinde, Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığı'nda arama yapılmasını sağlayan telefon dinlemesinin, ilgili başkanlıkta görevli birçok asker için MİT Ankara Bölge ünitemizce çıkarılan istihbari dinleme kararı sonucu yapıldığı yolunda gerçek dışı haberler yayımlanmıştır.

Teşkilatımızca bahse konu soruşturmanın hiçbir evresinde yer alınmamış olup, bu itibarla herhangi bir dinleme kararının istihsali söz konusu değildir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.''

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız