Sahte parayı polis arabasına sakladı

Çanakkale'de piyasaya sahte para sürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden biri, sahte paraları polis otomobiline saklamaya çalıştı.

Haberler Anadolu Ajansı 23.12.2009 - 16:03

Çanakkale’de Şerife Darıcı'nın işlettiği iş yerine gelen T.Ç, C.K. ve H.K, yaptıkları alışveriş karşılığında 100 TL verdi.

Zanlıların iş yerinden ayrılmasının ardından kendisine verilen paranın sahte olduğunu anlayan Darıcı, durumu polise bildirdi. Olayla ilgili il genelinde tedbir alan polis, ilçelerdeki ekipleri de bu kişiler hakkında bilgilendirdi.

Bir süre sonra zanlılar, Eceabat ilçesinde kullandıkları otomobilde yakalandı. Zanlılardan H.K, sorgu için polis merkezine götürüldüğü sırada, üzerindeki 2 adet sahte 100 TL'yi ekip otomobilinin arka paspasının altına gizledi.

Durumu fark eden güvenlik güçleri, sahte paraları bulunduğu yerden çıkardı. Zanlılar, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız