Sokak ortasında sorgu!

Başbakan Erdoğan’ın ziyaret ettiği Adapazarı’nda yoğun güvenlik önlemi alan polis ekipleri, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.’de görevli 3 kişilik arıza ekibini cadde ortasında yere yatırıp sorguladı.

Haberler 12.02.2011 - 19:03

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Adapazarı'na gelişinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Başbakan Erdoğan'ın, Sakarya Valiliği'nde bulunduğu sırada Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye dışarıdan hizmet alımı ile görev yapan arıza ekibinin üzerinde SEDAŞ amblemi bulunan hizmet aracının Hükümet Konağı çevresinde dolaştığını gören Özel Harekat ekibi, aracı durdurdu.

Polisler araçtan indirdiği 3 kişiye yere yatırıp sorguladı. Yaklaşık 15 dakika boyunca kaldırımda yüzüstü tutulan SEDAŞ çalışanları, kimlik sorgulamaları ve üst aramaları sonrasında serbest bırakıldı.

SEDAŞ ekibinin Başbakan Erdoğan’ın Sakarya programın sırasında meydana gelebilecek arızalara müdahale için görevlendirildikleri belirlendi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız