Tabuttan kaçak sigara çıktı

Iğdır'da yol kontrolü yapan polis ekiplerinin durdurduğu kamyonetteki tabutların içinde 21 bin 800 paket kaçak sigara bulundu.

Haberler Anadolu Ajansı 24.08.2014 - 14:58

Tuzluca ilçesi girişinde yol kontrolü yapan Iğdır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, A.Y.'nin kullandığı kamyoneti durdurdu.

Kamyonetin kasasında bulunan dört tabutların içini kontrol eden polis ekipleri, 21 bin 800 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Yakalanan sigaraların piyasa değerinin yaklaşık 80 bin lira dolayında olduğu ve İstanbul'a götürülmek istenirken ele geçirildiği öğrenildi.

Olayla ilgili sürcü A.Y. gözaltına alınırken, Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal da olay yerine gelerek polislerden bilgi aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız